Medewerker advies en ontwikkeling

Baan gegevens

 • Bedrijf: Trisolis
 • Plaats: Nijkerk Gld
 • Plaatsingsdatum: 11-11-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wij verbinden ondernemerschap aan maatschappelijke trends. Samen met onze klanten zoeken we voortdurend naar vernieuwing en onze werkwijze slaat aan. We hebben veel opdrachten en zien ook veel mogelijkheden om onze dienstverlening uit te breiden. Daarom zoeken wij op korte termijn naar uitbreiding. In ieder geval hebben we op dit moment plaats voor 2 nieuwe medewerkers advies en ontwikkeling.

Wat ga jij doen?
Het belangrijkste in deze functie is dat je naar de klant luistert. Je denkt mee met de ontwikkelingen van de klant en werkt de ideeën uit tot haalbare projecten. Vaak zijn dat subsidieregelingen. Verder blijf je bij het project betrokken van begin tot eind, inclusief de financiële verantwoording. Zo begeleid je de klant in het proces.

We zoeken collega\'s op verschillende niveaus:

Junior/Trainee
Als je net bent afgestudeerd, ben je van harte welkom. Je begint rustig en gaat:

 • Projectplannen uitwerken, business cases opstellen en subsidieaanvragen schrijven
 • Je zoekt, samen met je collega\'s, naar financieringsmogelijkheden bij een gegeven vraag. Wij helpen je bij het vertalen van bedrijfsactiviteiten en ideeën in praktische (subsidie)projecten.
 • Verder verdiep je je in wet- en regelgeving sociaal- en economisch overheidsbeleid en methodieken om projectplannen en businesscases uit te werken.
 • Wij hechten veel waarde aan direct contact tussen mensen. Om die reden zul je vrijwel vanaf het begin klanten bezoeken. De eerste periode samen met een collega.
 • Naarmate je meer ervaring hebt werk je zelfstandiger en ben je verantwoordelijk voor (de ontwikkeling van) je eigen klantenportefeuille.

Medior
Als je al wat meer ervaring hebt. ga je:
 • In toenemende mate een zelfstandige relatie met opdrachtgevers opbouwen en onderhouden
 • Je ontwikkelt adviesvaardigheden, herkent verbanden en bent creatief in het vinden van antwoorden op uiteenlopende vraagstukken. Op die manier breng je de meerwaarde van Trisolis over op de klant.
 • Naarmate je meer ervaring hebt werk je zelfstandiger en ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille.
Senior
 • Wij gaan ervan uit dat je op je best bent, als je doet wat je leuk en interessant vindt.
 • Je krijgt de ruimte en de mogelijkheid om je eigen klanten portefeuille op te bouwen en een relatie met je klanten te onderhouden.
 • Je kunt je verder specialiseren op je vakgebied, bijvoorbeeld in een bedrijfstak of onderwerp.

Gestelde eisen

Wij bieden

 • Wij zijn een lerende organisatie. Medewerkers van Trisolis leren voortdurend bij en dragen wat geleerd is over, aan elkaar en aan klanten.
 • Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door een interne opleiding en aanvullende externe opleidingen.
 • Wij bieden een marktconform salaris.
 • Medewerkers met een vast dienstverband delen in de winst.
 • Je krijgt je eigen klantenportefeuille
Wij vragen
 • Je hebt minimaal een HBO-diploma en kunt analytisch denken op academisch niveau.
 • Enig technisch inzicht is handig maar niet noodzakelijk
 • Wij zijn een lerende organisatie. We zoeken dan ook iemand die bereid is om te leren en zichzelf te ontwikkelen.

Uren

40 uur per week

Salaris

Wij bieden een marktconform salaris. Medewerkers met een vast dienstverband delen in de winst.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Jannes Bouwma op 06 1758 9070.

Solliciteren kan direct via de solliciteer nu! knop.

Informatie over Trisolis

Wij van Trisolis geloven dat door luisteren, een open dialoog en samenwerking bij individuen en organisaties hun innovatief en creatief vermogen het beste tot bloei komt. Om tot nieuwe oplossingen te komen voor sociale, economische en maatschappelijke uitdagingen. Wat wij bieden is in de eerste plaats een gedegen kennis en ervaring op het......
Lees meer over Trisolis

Trisolis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Security Manager

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Kan jij zowel een beveiligingsplan opstellen vanuit niets en dit tegelijkertijd ook overdragen aan een team? Dan is dit iets voor jou!Als Security Manager bewaak jij de kwaliteit van de beveiligingsdiensten. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en werkt samen met de Facility Managers. Samen met hen wordt het meest efficiente en meest veilige plan uitgedacht. Op de vloer stuur je onze teamleiders en beveiligers aan, onder andere door het goede voorbeeld te geven. Je bent goed op de...

  Independent Recruiters
 • Planner (32-40 uur)

  Toegevoegd op 09-12-2019 door Independent Recruiters

  De juiste mensen op de juiste plaats krijgen, dat is waar het in deze organisatie om draait. Je bent onder andere verantwoordelijk voor: De juiste planning van de medewerkers (dit gaat via een geavanceerd eigen planningssysteem);Onderhoud je het contact met de opdrachtgevers op de locatie; Je werkt vooruit en informeer je de medewerkers en opdrachtgevers tijdig over het rooster en eventuele veranderingen; Je verwerkt vakanties, ziekte en verlof van de medewerkers; Daarnaast heb je buiten...

  Independent Recruiters
 • Medewerker HR-Services (salarisadministratie)

  Toegevoegd op 11-11-2019 door Elkerliek Ziekenhuis

  Vind jij een salarisadministratie boeiend en je draait er je hand niet voor om! Dat komt goed uit, wij hebben een vacature openstaan voor een medewerker HR-Services (salarisadministratie) 32 - 36 uur per week Ons team De sector Personeel & Organisatie (31 fte) is een centrale stafdienst van het Elkerliek ziekenhuis en bestaat uit de afdelingen Personeel & Organisatie, HR-Services, Centrum voor Opleiden & Ontwikkelen en het Flexbureau.Het team, onder leiding van de manager...

  Elkerliek Ziekenhuis
 • Marketeer

  Toegevoegd op 08-11-2019 door 3xM

  In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar een: MARKETEER M/V (24 UUR PER WEEK) DE AFDELING: De afdeling communicatie & fondsenwerving bestaat zo’n tien personen (medewerkers & vrijwilligers). 3xM groeit en wil daarom de marketingkant professionaliseren. Jij wordt verantwoordelijk voor belangrijke marketing activiteiten, zowel op online als op offline vlak. Ook ondersteun je bij events en campagnes. JE FUNCTIE: Je bedenkt, realiseert...

  Christelijke Vacaturebank
 • Office Manager & Planner

  Toegevoegd op 05-11-2019 door Independent Recruiters

  Voor een snel groeiende online retailer in Amsterdam zijn wij opzoek naar een Office manager & Planner in 1! Een zeer afwisselende functie waar je als een spin in het web moet kunnen schakelen, snel kan anticiperen met daarnaast een servicegerichte en klantvriendelijke houding. Durf jij deze afwisselende functie in een zeer dynamische organisatie aan? Dan zie ik graag je sollicitatie tegemoet! Je zult onder andere verantwoordelijk zijn voor: Het voorbereiden, afhandelen en inplannen van...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank