Medewerker HR-Services (salarisadministratie)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Elkerliek Ziekenhuis
 • Plaats: Helmond
 • Plaatsingsdatum: 11-11-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Vind jij een salarisadministratie boeiend en je draait er je hand niet voor om! Dat komt goed uit, wij hebben een vacature openstaan voor een

medewerker HR-Services (salarisadministratie)
32 - 36 uur per week


Ons team
De sector Personeel & Organisatie (31 fte) is een centrale stafdienst van het Elkerliek ziekenhuis en bestaat uit de afdelingen Personeel & Organisatie, HR-Services, Centrum voor Opleiden & Ontwikkelen en het Flexbureau.Het team, onder leiding van de manager HR-Services, bestaat uit zeven personen en werkt nauw samen met de manager P&O, vijf P&O-adviseurs, adviseur verzuim, een corporate recruiter en met de arbocoördinator en is het aanspreekpunt voor een gevarieerde groep van interne en externe klanten.

Jouw rol
De functie van medewerker HR-Services (salarisadministratie) is een brede ondersteunende functie met de volgende kerntaken.

 • Verantwoordelijk voor een juiste en tijdige betaling van het salaris van onze medewerkers.
 • Naast het verrichten van uitvoerende en controlerende werkzaamheden binnen salarisverwerking ook P&O adviseurs en leidinggevenden adviseren over maatwerk oplossingen bij specifieke salarisvraagstukken.
 • Beantwoorden van vragen over salarissen en salarisgerelateerde zaken.
 • Het aanmaken van loonjournaalpost, loon-pensioenaangiften.
 • Verstrekken van gegevens en rapportages aan leidinggevenden, medewerkers en externe instanties.
 • Administratieve ondersteuning tijdens het gehele proces van in-, door- en uitstroom van medewerkers, vrijwilligers en stagiaires.
 • Verstrekken van informatie over de CAO, interne regelingen en wetgeving.

Gestelde eisen

Jouw profiel

 • Je hebt MBO + /HBO werk- en denkniveau aangevuld met een PDL en VPS opleiding.
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (bij voorkeur in de gezondheidszorg of in een complexe corporate organisatie).
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.Je hebt kennis van CAO, arbeidsrecht en sociale wetgeving.
 • Je bent zelfstartend, gewend zelfstandig te werken en kunt uitstekend overzicht houden en prioriteiten stellen in een hectische omgeving.
 • Je bent klant- en oplossingsgericht, stressbestendig en in staat te adviseren op verschillend niveau en voor diverse disciplines.
 • Verder kun je goed samenwerken in een team.
Wij bieden jou
 • Een contract van het Elkerliek voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris volgens cao ziekenhuizen en afhankelijk van opleiding en werkervaring wordt aan jou een salaris geboden in functiegroep 40 of functiegroep 45 (met een maximum van € 3.072,- bruto/maand op basis van fulltime 36 uur per week).
 • Naast de eindejaarsuitkering, kun je zelf kiezen uit een mooi pakket aan extra’s zoals bijvoorbeeld een PC-plan en een fietsenplan, een bonus als je meestal op de fiets komt, fikse korting op een fitnessabonnement.
 • We hebben een heel actieve personeelsvereniging die veel organiseert, van een volleybaltoernooi of pub-quiz tot een dagje Efteling met familie of een stedentrip.

Uren

32 - 36 uur per week

Salaris

Een salaris volgens cao ziekenhuizen en afhankelijk van opleiding en werkervaring wordt aan jou een salaris geboden in functiegroep 40 of functiegroep 45 (met een maximum van € 3.072,- bruto/maand op basis van fulltime 36 uur per week).

Meer informatie

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden en matchen je wensen en profiel met deze functie? Dan ontvangen we graag je sollicitatie graag via www.werkenbijelkerliek.nl en willen we met je kennismaken. Je kunt je sollicitatie richten aan Freek Brouwer, manager HR-Services. Reageer wél uiterlijk op zondag 17 november, want misschien word je dan uitgenodigd om op vrijdag 22 november in de ochtend op sollicitatiegesprek te komen. Voor meer informatie specifiek over de inhoud van deze vacature kun je ook contact opnemen met Freek Brouwer (0492-595386).

Extra informatie of meer weten over (andere) mogelijkheden voor jou in het Elkerliek?
Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact op met Ellen Verheijen, onze corporate recruiter (06-11449655).

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Informatie over Elkerliek Ziekenhuis

In het Elkerliek ziekenhuis is een patiënt een mens. Een tevreden mens als het even kan, want een tevreden mens geneest sneller. Juist omdat ‘de mens’ dient als kompas is onze koers duidelijk en resultaatgericht. Zo stimuleren we een nauwe samenwerking tussen de verschillende specialismen, zodat de patiënt (mens) geen ‘koude overdracht’ ervaart.......
Lees meer over Elkerliek Ziekenhuis

Elkerliek Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Security Manager

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Kan jij zowel een beveiligingsplan opstellen vanuit niets en dit tegelijkertijd ook overdragen aan een team? Dan is dit iets voor jou!Als Security Manager bewaak jij de kwaliteit van de beveiligingsdiensten. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en werkt samen met de Facility Managers. Samen met hen wordt het meest efficiente en meest veilige plan uitgedacht. Op de vloer stuur je onze teamleiders en beveiligers aan, onder andere door het goede voorbeeld te geven. Je bent goed op de...

  Independent Recruiters
 • Planner (32-40 uur)

  Toegevoegd op 09-12-2019 door Independent Recruiters

  De juiste mensen op de juiste plaats krijgen, dat is waar het in deze organisatie om draait. Je bent onder andere verantwoordelijk voor: De juiste planning van de medewerkers (dit gaat via een geavanceerd eigen planningssysteem);Onderhoud je het contact met de opdrachtgevers op de locatie; Je werkt vooruit en informeer je de medewerkers en opdrachtgevers tijdig over het rooster en eventuele veranderingen; Je verwerkt vakanties, ziekte en verlof van de medewerkers; Daarnaast heb je buiten...

  Independent Recruiters
 • Medewerker advies en ontwikkeling

  Toegevoegd op 11-11-2019 door Trisolis

  Wij verbinden ondernemerschap aan maatschappelijke trends. Samen met onze klanten zoeken we voortdurend naar vernieuwing en onze werkwijze slaat aan. We hebben veel opdrachten en zien ook veel mogelijkheden om onze dienstverlening uit te breiden. Daarom zoeken wij op korte termijn naar uitbreiding. In ieder geval hebben we op dit moment plaats voor 2 nieuwe medewerkers advies en ontwikkeling. Wat ga jij doen? Het belangrijkste in deze functie is dat je naar de klant luistert. Je...

  Trisolis
 • Marketeer

  Toegevoegd op 08-11-2019 door 3xM

  In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar een: MARKETEER M/V (24 UUR PER WEEK) DE AFDELING: De afdeling communicatie & fondsenwerving bestaat zo’n tien personen (medewerkers & vrijwilligers). 3xM groeit en wil daarom de marketingkant professionaliseren. Jij wordt verantwoordelijk voor belangrijke marketing activiteiten, zowel op online als op offline vlak. Ook ondersteun je bij events en campagnes. JE FUNCTIE: Je bedenkt, realiseert...

  Christelijke Vacaturebank
 • Office Manager & Planner

  Toegevoegd op 05-11-2019 door Independent Recruiters

  Voor een snel groeiende online retailer in Amsterdam zijn wij opzoek naar een Office manager & Planner in 1! Een zeer afwisselende functie waar je als een spin in het web moet kunnen schakelen, snel kan anticiperen met daarnaast een servicegerichte en klantvriendelijke houding. Durf jij deze afwisselende functie in een zeer dynamische organisatie aan? Dan zie ik graag je sollicitatie tegemoet! Je zult onder andere verantwoordelijk zijn voor: Het voorbereiden, afhandelen en inplannen van...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank