Salesmanager - Warehouse & Logistics

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 09-02-2024
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor de klanten van één van de marktleiders op het gebied van warehouse & logistics. Aanvragen genoeg, maar aan jou de taak om de deals uiteindelijk te sluiten en het contact met de klanten daarna te onderhouden. Vanuit een technisch perspectief kijk je met de klant mee en bied je de beste oplossingen voor hun warehouse! Je komt te werken in een informeel team, waar ruimte is voor een grapje, maar wel hard gewerkt word.

Heb jij een achtergrond in Warehouse & Logistics, weet jij de klant op de juiste manier te adviseren en ben jij tegelijk ook commercieel gedreven? Dan kom ik graag in contact!

Het bedrijf is een internationale marktleider op het gebied van magazijninrichtingen. Ze zijn actief in 70 landen en gespecialiseerd in opslag oplossingen. Zo maken ze ontwerpen, maar ook leveren en plaatsen ze deze metalen stellingen en geautomatiseerde magazijnen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de sales in Nederland en werk je nauw samen met je collega's op het kantoor in Amsterdam.

Als Salesmanager ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het opvolgen van leads en deze transformeren naar lange termijn klanten;
 • Uitbouwen van bestaande relaties en technisch meedenken met de klant;
 • Relatiebeheer en netwerken;
 • Uitwerking van wekelijkse en maandelijkse sales plannen en forecasting;
 • Projectopvolging m.b.t. de uitvoering (Engineering, Installatie, administratie afdeling)

Je voldoet aan de volgende criteria:

 • Minimaal HBO opleiding (technische achtergrond is een pre) en 2 jaar werkervaring;
 • Relevante ervaring in een logistieke/warehouse omgeving;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden; zowel Nederlands als Engels;
 • Pro actief en commercieel gedreven;
 • Je bent klantgericht, snapt de wensen en behoeften van de klant en kan technisch meedenken;
 • Ervaring met MS Office, CRM en andere software systemen.

De organisatie biedt jou een interessante en afwisselende functie en een informele werksfeer, maar wel in een gemotiveerd team. Het salaris dat wordt geboden zal zijn op basis van kennis en ervaring en zal liggen tussen de €3000 en €3500 bruto per maand op basis van 40 uur inclusief vakantiegeld, daarnaast krijg je een auto waarmee je je klanten kan bezoeken (en die je ook privé mag rijden!).

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Minimaal HBO opleiding (technische achtergrond is een pre) en 2 jaar werkervaring; Relevante ervaring in een logistieke/warehouse omgeving; Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €4000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor de klanten van één van de marktleiders op het gebied van warehouse & logistics. Aanvragen genoeg, maar aan jou de taak om de deals uiteindelijk te sluiten en het contact met de klanten daarna te onderhouden. Vanuit een technisch perspectief kijk je met de klant mee en bied je de beste oplossingen voor hun warehouse! Je komt te werken in een informeel team, waar ruimte is voor een grapje, maar waar wel hard gewerkt word.

Heb jij een achtergrond in Warehouse & Logistics, weet jij de klant op de juiste manier te adviseren en ben jij tegelijk ook commercieel gedreven? Dan kom ik graag in contact!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Salesmanager - Warehouse & Logistics

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor de klanten van één van de marktleiders op het gebied van warehouse & logistics. Aanvragen genoeg, maar aan jou de taak om de deals uiteindelijk te sluiten en het contact met de klanten daarna te onderhouden. Vanuit een technisch perspectief kijk je met de klant mee en bied je de beste oplossingen voor hun warehouse! Je komt te werken in een informeel team, waar ruimte is voor een grapje, maar wel hard gewerkt word. Heb jij een achtergrond in...

  Independent Recruiters
 • Accountmanager CCTV

  Toegevoegd op 26-02-2024 door Independent Recruiters

  Heb jij aantoonbare ervaring het verkopen van CCTV en alarmsystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!Wij zijn op zoek naar een Accountmanager in het noordoosten van Nederland. Als het gezicht van onze partner ga je in dit rayon actief op zoek naar elektrotechnische alsmede beveiligingsinstallateurs om daar een lange termijn relatie mee op te bouwen en de omzet nadrukkelijk te verhogen. Deze partner is de toonaangevende distributeur van elektronische beveiligingsproducten.Interesse? We bespreken...

  Independent Recruiters
 • Business Development Manager - Duurzame Energie Transitie

  Toegevoegd op 26-02-2024 door Independent Recruiters

  Haal het maximale uit de zon! Je denkt (op strategisch niveau) samen met de klant na over het verduurzamen van o.a. commercieel vastgoed, dit gaat verder dan enkel zonnepanelen.We zoeken een senior salesmanager die ervaring heeft met het begeleiden van salestrajecten met een deal size die oploopt tot in de miljoenen. Je wordt de lead in het business development team en bent dan ook gewend om te schakelen met stakeholders op directieniveau, zowel nationaal, als internationaal. Mogelijkheden om...

  Independent Recruiters
 • Accountmanager Farmacie

  Toegevoegd op 23-02-2024 door Independent Recruiters

  In deze rol, richt jij je op de verkoop van geneesmiddelen, het kwalificeren van leads en je adviseert potentiele klanten over het aanbod. Jij bent het eerste contact dat een nieuwe klant met de organisatie heeft. Jij wordt in feite het gezicht van de organisatie. Daarnaast, ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van belangrijke relaties en sta je voortdurend in contact met productexperts, waaronder ziekenhuisapotheken, analisten en andere deskundigen. In deze rol, richt jij je op de...

  Independent Recruiters
 • Accountmanager Retail

  Toegevoegd op 23-02-2024 door Independent Recruiters

  Een bril die betaalbaar en milieuvriendelijk is en die je ogen beschermen op elk moment in je leven, daar krijgen mensen een glimlach van. En aan deze glimlach kan jij een bijdrage leveren!Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en pro actieve Accountmanager. Je komt te werken voor een specialist op het gebied van design brillen met een hoofdkantoor in Parijs. Jouw verantwoordelijkheid is de relatiemanagement en -ontwikkeling van de klanten in Nederland. Tover jij straks een glimlach op het...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank