Strategisch Planner - Beveiliging

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 16-03-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Planner is overzicht houden je hoofdtaak, daarnaast is het belangrijk dat je de juiste mensen op de juiste plaats krijgt, dat is waar het in deze organisatie allemaal om draait! Daarnaast bestaan je verantwoordelijkheden uit:

 • Juiste planning van de medewerkers;
 • Contact onderhouden met de opdrachtgevers;
 • Verwerken van vakanties, ziekte en verlof van medewerkers;
 • Je werkt vooruit en informeert de medewerkers en opdrachtgevers tijdig over het rooster en eventuele veranderingen;
 • Je werkt vanuit het kantoor in Amsterdam en bent flexibel om met de Operationeel Manager opdrachtgevers te bezoeken om roosters en planning nog beter te organiseren.

Als Strategisch Planner ben je individueel werkzaam maar schakel je alle kanten op. Ik ben dan ook op zoek naar een zeer zelfstandige werker, die voor elk probleem een oplossing weet te vinden! Daarnaast ben/heb jij:

 • Minimaal een afgeronde MBO+ opleiding;
 • Goed in het mixen, matchen en puzzelen;
 • Ervaring in een soortgelijke functie in een servicegerichte omgeving;
 • Kennis van (arbeid)wet- en regelgeving;
 • Je hebt een flexibele instelling en kan snel schakelen in verschillende situaties;
 • Communicatief zeer sterk in zowel woord als geschrift;
 • Fulltime beschikbaar.

Het salaris dat wordt aangeboden voor deze functie ligt tussen de €2900 en €4100 bruto per maand. Verder heb je recht op 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen, de mogelijkheid om je functie hybride uit te voeren en ga je aan de slag op normale kantooruren daar waar je flexibel bereikbaar bent. Je werkt in een organisatie met veel ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Minimaal een afgeronde MBO+ opleiding; Goed in het mixen, matchen en puzzelen; Ervaring in een soortgelijke functie in een servicegerichte omgeving; Kennis van (arbeid)wet- en regelgeving; Je hebt

Uren

32-40 hours

Salaris

€2900 - €4100 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Behoud jij ten allen tijde gemakkelijk het overzicht en ben je organisatorisch sterk? Ben je daarnaast stressbestendig en denk je altijd in oplossingen? Lees dan snel verder!

De juiste mensen, op de juiste plaats; dat is waar je verantwoordelijk voor bent als Strategisch Planner binnen deze organisatie op een van de drukstbezochte locaties van het land. Als allemansvriend leg jij gemakkelijk contact en ben je communicatief vaardig. Je draagt een grote verantwoordelijkheid en er is ruimte om je eigen stempel te drukken op huidige processen. Hiernaast ben je organisatorisch volledig betrokken en werk je samen met supervisors en collega's. In deze nieuwe functie heb jij de ruimte deze taak als geen ander op te pakken en uit te voeren!

Veel verantwoordelijkheid, afwisseling en dynamiek, dat is wat deze functie jou biedt! Maak jij het puzzelstukje compleet? Ik ontvang graag je cv!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • HR Manager

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Diverse HR Manager positie in Maastricht! In deze positie ben je onderdeel van het MT. Je bent zowel operationeel, tactisch als strategisch betrokken. In deze rol werk je samen met nog een HR administratief iemand. Je rapporteert aan de Plant Manager. Jouw rol: Het ondersteunen en adviseren van het management met alle HR gerelateerde vraagstukken;Onderhandelen met vakbonden en de OR (organisatie heeft eigen CAO);Je bent onderdeel van het MT;Diverse HR projecten;Het gehele recruitment en...

  Independent Recruiters
 • Strategisch Planner - Beveiliging

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Planner is overzicht houden je hoofdtaak, daarnaast is het belangrijk dat je de juiste mensen op de juiste plaats krijgt, dat is waar het in deze organisatie allemaal om draait! Daarnaast bestaan je verantwoordelijkheden uit: Juiste planning van de medewerkers;Contact onderhouden met de opdrachtgevers;Verwerken van vakanties, ziekte en verlof van medewerkers;Je werkt vooruit en informeert de medewerkers en opdrachtgevers tijdig over het rooster en eventuele veranderingen; Je werkt vanuit...

  Independent Recruiters
 • Project Manager - Hospitality

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor de juiste inzet en ontwikkeling van jouw kandidaten in een of meerdere regio's in Nederland. Je recruit nieuwe kandidaten, zorgt ervoor dat zij een warm welkom krijgt binnen de organisatie en dat ze op de juiste plek worden ingezet. Daarnaast spot je opkomende talenten en blijf je hen uitdagen doormiddel van trainingen of mooie promoties. In het kort ben jij verantwoordelijk voor: De recruitment en onboarding van nieuw personeel;Het...

  Independent Recruiters
 • Procesmanager Kranen en Liften

  Toegevoegd op 27-03-2023 door Independent Recruiters

  Als Procesmanager ben jij verantwoordelijk voor de veilige en efficiënte inzet van de 16 eigen torenkranen en verschillende goederenliften. Je begeleid het gehele traject voor de plaatsing van het materieel. Dit houdt onder andere in dat je betrokken bent bij de aanvragen, je verantwoordelijk bent voor het maken van offertes die gebruikt worden om de tenders binnen te halen, je maakt een materieel planning en draagt zorgt voor het plaatsen, vervoeren en demonteren van het materieel.Als...

  Independent Recruiters
 • Teammanager Strategisch HR

  Toegevoegd op 23-03-2023 door Independent Recruiters

  Voor een zorgorganisatie in regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Teammanager Strategisch HR. Je bent onderdeel van een groter HR team. Je rapporteert aan de HR Directeur, deze is onderdeel van het MT.Aan jou de uitdaging om samen met HR-specialisten het HR-beleid en de HR-thema's nog beter te laten aansluiten bij de strategische doelen. Voor de komende periode staan onder andere de onderwerpen preventie, vitaliteit & verzuim en HR Analytics op de agenda. Als Teammanager Strategisch...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank