Shift Manager 3-Ploegen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Leerdam
 • Plaatsingsdatum: 16-03-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière in een complexe productieomgeving?

Als Shift Manager heb je ervaring binnen de voedselproductie, continuous improvement projecten en het aansturen en coachen van jouw team. Je bent een onmisbare schakel tussen management en de medewerkers.

Bij deze grote speler in de voedingsmiddelenindustrie kan jij je verder ontwikkelen in jouw leidinggevende vaardigheden en zorg je voor optimale prestaties van de verpakkingslijnen!

Deze internationale organisatie is verantwoordelijk voor het produceren en verpakken van een groot assortiment zuivelproducten. Hierbij kan je denken aan kaas, yoghurt, melk en babyvoeding en wordt geëxporteerd over de hele wereld.

De fabriek in Leerdam is één van de twee packaging plants. De focus ligt voornamelijk op het verpakken van verschillende kaasproducten, denk aan hele kazen, maar ook stukken kazen. Deze plant draait 24/5 en verwerkt maar liefst 120KT kaas per jaar!

Als Shift Manager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van jouw shift dat bestaat uit 25-30 medewerkers en het behalen van de productie doelstellingen! Je bent de eindverantwoordelijke voor jouw shift en het eerste aanspreekpunt van jouw collega's.

De uitdaging van deze functie ligt in het opleiden van jouw team en ondersteunt hen in hun ontwikkeling. Verder draag je bij aan het continu verbeteren en optimaliseren van de resultaten samen met je team

Jouw verantwoordelijk in het kort:

 • Leidinggeven aan een team van 25-30 per shift;
 • Behalen van de doelstellingen die in lijn zijn met jouw afdeling, de organisatie en het door jou gemaakte jaarplan;
 • Ondersteuning bieden voor verbeterprojecten;
 • Je bent het eerste contactpunt tijdens je dienst. Hier wordt veel aandacht gegeven aan veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

De ideale kandidaat weet goed overzicht te houden binnen deze complexe organisatie. Je hebt ruime ervaring met leidinggeven en weet hoe jij jouw team het beste kan coachen en aansturen waar nodig.

Verder beschik je over:

 • Een hbo werk- en denkniveau en technische affiniteit;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen een productie of operationele omgeving;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en kan je makkelijk schakelen met verschillende lagen in de organisatie en durft feedback te geven;
 • Je bent oplossingsgericht en werkt hierin graag samen. Je bent in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en mensgericht;
 • Je werkt graag in een continue verbeteromgeving;
 • In deze functie werk je in een 3-ploegendienst wat betekent dat je 1 week een vroege - 1 week late - en 1 week een nachtdienst werkt, maar ieder weekend vrij bent.

Deze internationale organisatie biedt een werkomgeving waar jouw persoonlijkheid, kennis en competenties het succes vormen.

Het salaris hangt af van jouw opleiding en ervaring, maar zit rond de €4000,- bruto per maand excl. ploegentoeslag! Daarnaast, word je niet alleen in geld beloont, maar ook in persoonlijke ontwikkeling. De organisatie vindt het belangrijk dat iedere werknemer zich kan blijven ontwikkelen en groeien. Daarom zijn er veel mogelijkheden in het volgen van opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Een hbo werk- en denkniveau en technische affiniteit; Minimaal 4 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen een productie of operationele omgeving of FMCG;

Uren

32-40 hours

Salaris

€3500 - €4500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Deze internationale organisatie is verantwoordelijk voor het produceren en verpakken van een groot assortiment zuivelproducten. Hierbij kan je denken aan kaas, yoghurt, melk en babyvoeding en wordt geëxporteerd over de hele wereld.

De fabriek in Leerdam is één van de twee packaging plants. De focus ligt voornamelijk op het verpakken van verschillende kaasproducten, denk aan hele kazen, maar ook stukken kazen. Deze plant draait 24/5 en verwerkt maar liefst 120KT kaas per jaar!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Structural Engineer

  Gisteren geplaatst door Independent engineering

  Jij ontwerpt en tekent staalconstructies voor de attracties, zoals de staalonderdelen van de attracties en de ondersteuningsconstructie; van hoofdondersteuning tot en met de kleinste constructiedelen. Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden als Structural Engineer zijn:het ontwerpen, modelleren en maken van werkplaatsdocumenten voor de staalconstructies;je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een staal-constructief systeem;designvalidatie en gebruik maken van tools als...

  Independent Recruiters
 • HR Manager

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Diverse HR Manager positie in Maastricht! In deze positie ben je onderdeel van het MT. Je bent zowel operationeel, tactisch als strategisch betrokken. In deze rol werk je samen met nog een HR administratief iemand. Je rapporteert aan de Plant Manager. Jouw rol: Het ondersteunen en adviseren van het management met alle HR gerelateerde vraagstukken;Onderhandelen met vakbonden en de OR (organisatie heeft eigen CAO);Je bent onderdeel van het MT;Diverse HR projecten;Het gehele recruitment en...

  Independent Recruiters
 • Executive Housekeeper - Hotel

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  De verwachtingen van gasten overtreffen in een van de mooiste hotels in Amsterdam? Daar kun je voor zorgen bij onze opdrachtgever waar zij je graag met open armen ontvangen als professionele Executive Housekeeper. Hier ben je volledig verantwoordelijk voor het gehele housekeeping team waar je aansturing aan geeft en motiveert en ben je nauw betrokken met de externe partijen. Verder houd je je bezig met de ontwikkeling van het team, de presentatie van het hotel en de inventaris. Met jouw...

  Independent Recruiters
 • Sr. QA Officer - Farma (INTERIM)

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Ben jij op zoek naar een uitdagende en unieke kans om jouw kwaliteitsborgingsvaardigheden toe te passen in de farmaceutische industrie?Ben jij beschikbaar tot eind 2023 en heb jij ruime ervaring in Quality Assurance binnen de farmaceutische industrie?Solliciteer dan nu en versterk deze unieke organisatie tijdens de ontwikkeling van medicijnen!De organisatie is gevestigd in Amsterdam en richt zich tot het ontwikkelen, produceren en distribueren van medicijnen om verschillende ziektes te...

  Independent Recruiters
 • Field Installation Coordinator Europe - Material Handling

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Ready for a new challenge? Are you a self-managed Engineer interested in international travel? Do you want to work on innovative technology for a rapidly growing global platform? Over the last 50 years, this organisation has been the world leader in award-winning, comprehensive conveyance solutions. They invented modular plastic conveyor belting and continue to provide outstanding customer service. I am looking for a Field Installation Coordinator who will be responsible for providing...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank