Change Manager (IT/Infra)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Hilversum
 • Plaatsingsdatum: 27-06-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Change Manager ben je een belangrijke schakel voor het minimaliseren van klantonderbrekingen en het verhogen van de succesratio van changes. Je zorgt voor een optimale verificatie en validatie van de aangeboden changes, deze changes kunnen een groot risico vormen op de beschikbaarheid van kritische diensten. Je zorgt voor communicatie van de besluitvorming naar de Service Providers ten behoeve van de juiste klantcommunicatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het naleven van de geldende compliance richtlijnen op het gebied van changemanagement.

Jouw werkzaamheden vormen de basis voor een juiste, volledige en tijdige communicatie naar externe klanten over mogelijke impact. Nauw contact en afstemming met indienende partijen en uitvoerende partijen is key. De scope van Change Management omvat probleemanalyse, oplossingsontwerp en oplossingsimplementatie, evenals de organisatie en uitvoering van de verbeterloop.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

 • Verifiëren en valideren van de klant- en dienstimpact en de planning van de change;
 • Akkoord geven op procesdeliverables (o.a. het draaiboek, testplan en rollback plan) van complexe changes;
 • Voorbereiden van het Change Advisory Board (CAB) om met stakeholders de impact op klanten, diensten en netwerken te valideren en om planningsconflicten op te lossen;
 • Faciliteren van het CAB om met stakeholders te besluiten over de autorisatie van de uitvoering van changes en treedt namens de uitvoerende leveranciers op.
 • Valideren en autoriseren van de definitieve planning.
 • Uitvoeren van evaluaties van changes ter voorbereiding op de bespreking in het CAB en zorgen voor een learning loop om het Change Management proces en de FTR te optimaliseren.
 • Opstellen van rapportages over de performance van het change management proces.
 • Afhandelen van escalaties en vragen m.b.t. changes met grote impact.

Natuurlijk is de Change Manager die we zoeken analytisch, klant- en resultaatgericht en een kei in samenwerken. Daarnaast zien we graag:

 • Hbo werk -en denkniveau;
 • Kennis van IT- en Netwerkdiensten en aangrenzende werkdomeinen;
 • Bewezen ervaring met het uitvoeren van wijzigingen in complexe bedrijfskritische omgevingen;
 • Vermogen om problemen en planningsconflicten tijdig waar te nemen en gepast te reageren;
 • Kei in het plannen, organiseren en prioriteren;
 • Stressbestendigheid, flexibiliteit en proactiviteit;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Een positie in Hilversum van initieel één jaar, met kans op verlenging. Deze positie kan zowel via zzp/freelance als via een flexcontract ingevuld worden. Voor zzp/freelance ligt het tarief tussen 70-75 euro per uur, via een flexcontract geldt een salaris van 4500-5500 euro bruto per maand.

Gestelde eisen

Hbo werk -en denkniveau; Kennis van IT- en Netwerkdiensten en aangrenzende werkdomeinen; Bewezen ervaring met het uitvoeren van wijzigingen in complexe bedrijfskritische omgevingen.

Uren

32-40 hours

Salaris

€4500 - €5500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Heb jij ruime ervaring in het succesvol doorvoeren van complexe IT Changes, en weet jij elk van die verbeteringen te realiseren met minimale issues, downtime of performanceproblemen? Dan ben jij de Change Manager (IT/Infra) die wij zoeken voor een van de grootste ICT-Dienstverleners van Nederland.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Strategisch Technisch Beheer Solar - Interim

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Wil jij een snelgroeiende en ambitieuze organisatie in de grootschalige zonne-energie projecten helpen groeien? Heb jij een elektrotechnische achtergrond en gewerkt met NEN10 en NEN3140? Ik zoek een Strategisch Technisch Beheerder die het asset management wil op zetten voor deze groene organisatie.Wil jij vier tot zes maanden meewerken aan groene en schone energie op gebouwde zonneparken door heel Nederland?Reageer dan nu!Als Asset Manager voor deze groeiende organisatie ben je...

  Independent Recruiters
 • Strategisch Technisch Beheer Solar - Interim

  Toegevoegd op 11-08-2022 door Independent Recruiters

  Wil jij een snelgroeiende en ambitieuze organisatie in de grootschalige zonne-energie projecten helpen groeien? Heb jij een elektrotechnische achtergrond en gewerkt met NEN10 en NEN3140? Ik zoek een Strategisch Technisch Beheerder die het asset management wil op zetten voor deze groene organisatie.Wil jij vier tot zes maanden meewerken aan groene en schone energie op gebouwde zonneparken door heel Nederland?Reageer dan nu!Als Asset Manager voor deze groeiende organisatie ben je...

  Independent Recruiters
 • Interim HSE Specialist

  Toegevoegd op 08-08-2022 door Independent Engineering

  Vind jij het belangrijk dat je collega's zich dagelijks op een veilige werkplek begeven? Voor Prothya Biosolutions ben ik op zoek naar een interim HSE specialist die een centrale rol gaat vervullen in verschillende departementen. Heb jij een aantal jaar ervaring als HSE specialist en ben jij per direct beschikbaar voor een periode van minimaal vier maanden? Reageer dan nu!Als HSE Specialist ondersteun je bij de analyses, onderzoeken en voorstellen tot verbetering van de veiligheid. De...

  Independent Recruiters
 • Interim Marketingmanager

  Toegevoegd op 28-07-2022 door Independent Recruiters

  Als Marketingmanager ben je altijd op zoek naar kansen. In deze functie richt je je vooral op de kansen die het nieuwe glasvezelnetwerk biedt. Uit de cijfers blijkt duidelijk dat klanten die gebruik kunnen maken van een glasvezelnetwerk langer klant blijven. De opdrachtgever wilt dus graag dat alle prospects en klanten die gebruik kunnen maken van het glasvezelnetwerk dit ook gaan doen! Dit brengt de volgende werkzaamheden en verantwoordelijkheden met zich mee:Samen met de ATL en BTL...

  Independent Recruiters
 • Interim Manager Packaging Pharma

  Toegevoegd op 15-07-2022 door Independent Recruiters

  Prothya Biosolutions maakt levensreddende plasmageneesmiddelen en is daar trots op! Elke dag zetten Prothya-collega's met veel voldoening een stapje extra om de gezondheid van miljoenen patiënten wereldwijd te verbeteren. Nu zijn ze op zoek naar een Productie Manager die zich richt op de verpakkingslijnen en krijgt grote verantwoordelijkheid gericht op de KPI's. Ook geef jij direct leiding aan jouw team en ben je gefocust op hun ontwikkeling en hen kennis bijbrengt over het vakgebied. Je...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank