System Automation Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Nijmegen
 • Plaatsingsdatum: 30-11-2021
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als System Automation Engineer krijg je de mogelijkheid om samen met een team de ambities van Industry 4.0 te realiseren. Je speelt een belangrijke rol in het realiseren van diensten en activiteiten op het gebied van projecten (changes) en beheer van de industriële automatisering.

Naast het optimaliseren en stabiliseren van de automatisering in deze gloednieuwe fabriek zal je eveneens deel uitmaken van multidisciplinaire projectteams. Hierin ben jij de expert op het gebied van automatisering. Je zal dan ook jouw deel van het project van A tot Z gaan beheren.

Je voornaamste operationele verantwoordelijkheden als System Automation Engineer zijn:

 • Input geven aan de automation manager t.b.v. beleid, procedures, werkprocessen en standaarden ten aanzien van nieuwbouw, modificatie en onderhoud van de Industriële automatisering
 • Uitvoeren / bewaken van change management en life-cycle management in samenwerking met de IA engineers, maintenance engineers, automation-, improvement- en project technicians.
 • Aanbrengen van verbeteringen m.b.t. procesautomatisering n.a.v. analyses op het gebied van storingen, kosten, kwaliteit en diensten.
 • Uitvoeren van root cause analyses, eventueel gebruikmakend van multidisciplinaire teams, het herkennen en doorvoeren van verbeteringen aan geautomatiseerde productie installaties.
 • Opleiden en trainen van technicians op het gebied van de toegepaste industriële automatisering.

Als System Automation Engineer pas je in het volgende profiel:

 • Afgeronde HBO of WO-achtergrond in Industriële Automatisering of een gelijkaardige studie;
 • Minimum 2 - 7 jaar relevante werkervaring met geautomatiseerde industriële installaties;
 • Ervaring in de food of farmaceutische industrie een grote plus;
 • Kennis van Wonderware System Platform, SCADA, PLC, MES, Historian & SQL is een pre;
 • Houdt je ervan om zelfstandig, maar ook in (multidisciplinaire) teams aan de slag te gaan.

Jouw salaris hangt af van opleiding en relevante werkervaring. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, denk hierbij aan een bonus en een premievrij pensioen.

Gestelde eisen

Afgeronde HBO of WO in Industriële Automatisering of een gelijkaardige studie; Min. 2 jaar relevante werkervaring met geautomatiseerde industriële installaties; Ervaring in de food of farma omgeving.

Uren

32-40 hours

Salaris

€5000 - €5500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

In deze nieuwe productie locatie speelt automatisering een cruciale rol. Het automatiseringsteam werkt met geavanceerde systemen die direct impact hebben op de resultaten van de plant. De steeds belangrijker wordende relatie tussen OT/IT en goede lijnbesturing ligt in het hart van de automatiseringsafdeling.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Merchandising Coordinator - Temporary

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  We are looking for a Merchandising Coordinator for a global fashion brand in Amsterdam. In this position you will be supporting the Merchandising team and collaborate with the design, 3D and development departments for day-to-day merchandising activities. In this role you have the following tasks:Ensuring all data base (line list, line plan, project overview) are updated at all times related to system updates;Providing necessary information on any product related changes;Compiling sample...

  Independent Recruiters
 • Junior Corporate Recruiter

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste recruiter voor een service center die samenwerkt met onder andere een luchtvaartmaatschappij en een bekende retail en cosmetica organisatie.Heb jij affiniteit met recruitment en wil jij je hier graag verder in ontwikkelen? Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en wil jij in een enthousiast team werken? Dan kom ik graag met je in contact!In de functie van Junior Corporate Recruiter ondersteun je drie senior recruiters...

  Independent Recruiters
 • Buying Coordinator (E-commerce) - Temporary

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  The Buying Coordinator is part of the E-commerce Buying team and works in close collaboration with the Buying Director and the Buyers. Within this team, the Buying coordinator supports all aspects during the assortment for E-commerce and the daily business to achieve net sales plans, optimizing sales and minimize returns. This positiorom 1/03/2022 till 30/09/2022. Possibility of extension.The Buying Coordinator supports in merchandising the products on the online website, will be responsible...

  Independent Recruiters
 • Chef Kok Grandcafe

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Als Chef Kok ben je eindverantwoordelijk voor de keuken en houd je je onder andere bezig met het volgende:Leidinggeven aan het team;Samenstellen en uitwerken van de kaart;Opstellen van werkroosters;Trainen en opleiden van een creatief/kwalitatief team;Uitvoeringskwaliteit waarborgen voor ontbijt, lunch en diner;Bewaken van HACCP, hygiëne en cost controle;De Chef die wij zoeken weet van aanpakken en heeft ervaring met leidinggeven in een keuken. Daarnaast ben je:Flexibel en stressbestendig...

  Independent Recruiters
 • Recruiter Maandag® Utrecht

  Gisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

  Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij ambitieuze recruiters! Als recruiter bedien jij samen met je collega's het publieke domein (onderwijs, zorg of overheid) voor regio Utrecht. Jij bent de recruiter die passie heeft voor het maken van de perfecte match! Als recruiter ga jij je dagelijks bezig houden met de openstaande vacatures en zorg je dat je deze onder controle hebt. Dit doe je door proactief op zoek te gaan naar de best passende kandidaten binnen het publieke domein en doe je er...

  Stad Vacaturebank

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank