Hostess - regio

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 14-10-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij een bezige bij en wil je graag ini een team werken? Wij hebben een Hostess functie waar je samen met jouw collega's de optimale gastvrijheid mag laten zien. Jij ben tevens de spin in het web van de regio. Je weet als regio - hostess brandjes te blussen en blijft rustig als andere en druk en hectisch vinden.

Als Hostess is elke dag anders. Je zorgt ervoor dat de receptie, op verschillende locaties, wordt gedraaid en hals gezicht van de locatie alles in goede banen te leiden. Jullie zijn het eerste aanspreekpunt voor huurders en zorg jij er voor dat zij continue tevreden zijn.

Als Hostess heb je:

 • Een afgeronde MBO opleiding (Hospitality of Facility);
 • Minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Een rijbewijs
 • Hands-on mentaliteit.

En ben je:

 • Representatief;
 • Communicatief vaardig;
 • Zelfstandig;
 • Een Multitasker.

De salarisindicatie voor deze functie is afhankelijk van opleiding en werkervaring met een maximum van €2600,- bruto per maand op basis van 40 uur. Omdat jou werklocaties zullen varieren krijg je ook een auto ter beschikking.

Gestelde eisen

Als Hostess heb je: Een afgeronde MBO opleiding (Hospitality of Facility); Minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Een rijbewijs Hands-on

Uren

32-40 hours

Salaris

€2000 - €2600 per maand + auto

Informatie over Independent Recruiters

Ben jij een bezige bij en wil je graag in een team werken? Wij hebben een Hostess functie waar je samen met jouw collega's de optimale gastvrijheid mag laten zien. Jij ben tevens de spin in het web van de regio. Je weet als regio - hostess brandjes te blussen en blijft rustig als andere en druk en hectisch vinden.
Je wordt gezocht voor een organisatie met meerdere gave kantorenpanden in beheer in de regio Amsterdam.

Met jouw auto ben je 40 uur per week steun en toeverlaat, jij zorgt ervoor dat de dagelijkse operatie goed verloopt op de locatie waar jij die dag werkzaam bent. Jij bent het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat elke alles iedere dag tot in de puntjes geregeld en verzorgd wordt. Klinkt dit als een leuke nieuwe uitdaging voor jou? Ben je flexibel qua locatie? Dan kom ik graag met je in contact!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Email Communications Specialist (24h) - Temporary

  Toegevoegd op 06-10-2021 door Independent Recruiters

  We are looking for an Email Communications Specialist who leads the Operational Email roadmap a global fashion brand based in Amsterdam. As Email Communications Specialist, you'll be the link between the Customer Service-, CRM and Operations Ecom teams. By implementing engaging email communication, you increase band loyalty, clickthrough- and opening rates. Starting date ASAP till 21/04/2022. Interested please get in touch!Key Responsibilities: * This role will be responsible for managing...

  Independent Recruiters
 • Management Assistent - Tijdelijk

  Toegevoegd op 08-09-2021 door Independent Recruiters

  In de functie van Management Assistent bestaan je werkzaamheden uit: Agendabeheer van de Plant Manager maar ook de rest van het team; Administratieve ondersteuning;Helpen bij het organisaren van meetings;Boeken van vluchten en hotels;Beheer van de mailbox en telefoon;Voorbereiden en notuleren van vergaderingen;Documenten voorbereiden voor interne communicatie en het coördineren van het interne communicatieproces.In de functie van Management Assistent is het het allerbelangrijkste dat je...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank