Assistent Hotel Manager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Den Bosch
 • Plaatsingsdatum: 12-10-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ambitieuze Assistent Hotel Manager gezocht voor een kleinschalig hotel aan de rand van Den Bosch!

Als Assistent Hotel Manager houdt jij je bezig met alle afdelingen binnen het hotel, zowel op back-office gebied als operationeel. Je haalt veel energie uit het contact hebben met gasten en begeleidt je het team in de dagelijkse operatie. Samen met jouw team zorg je er voor dat het zowel de zakelijke als recreatieve gast aan niks ontbreekt.

De Assistent Hotel Manager houdt zich bezig met de dagelijkse operatie van het hotel; de front- en backoffice activiteiten, maar ook de F&B outlets. Naast deze dagelijkse operationele activiteiten draag je met jouw creatieve ideëen bij aan de winstgevendheid van het hotel.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Waarborgen van bestaande processen en procedures;
 • Jij zorgt er met het team voor dat het de gasten aan niks ontbreekt;
 • Optimaliseren van resultaat;
 • Bewaken van de geleverde kwaliteit, zowel in de F&B outlet, als in de front- en backoffice;
 • Het waarborgen en verfijnen van de efficiency en het commerciële resultaat;
 • Je zult werknemers begeleiden en stimuleren om dagelijks gasten excellente service te verlenen.

De ideale kandidaat voor de functie Assistent Hotel Manager heeft/is:

 • Hotelschool op MBO+/HBO niveau;
 • Ervaring met F&B werkzaamheden;
 • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in de horeca/hotellerie;
 • Goede kennis van diverse systemen, o.a. Opera (hotelreserveringen), Word en Excel;
 • In het bezit van Sociale Hygiëne.

Uiteraard ben je representatief, adem jij gastvrijheid en wordt je enthousiast van elke uitdaging die deze functie biedt. Daarnaast beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed in woord en geschrift. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer.

Deze organisatie biedt de Assistent Hotel Manager een veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamische omgeving. Daarnaast wordt er een marktconform salaris geboden tussen de €2400,- en €2600,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen deze internationale hotelketen.

Gestelde eisen

Hotelschool op MBO+/HBO niveau, Ervaring met F&B werkzaamheden, Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in de horeca/hotellerie, Goede kennis van diverse systemen, o.a. Opera (hotelreserveringen)

Uren

32-40 hours

Salaris

€2600 - €2700 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Ambitieuze Assistent Hotel Manager gezocht voor een kleinschalig hotel aan de rand van Den Bosch!

Als Assistent Hotel Manager houdt jij je bezig met alle afdelingen binnen het hotel, zowel op back-office gebied als operationeel. Je haalt veel energie uit het contact hebben met gasten en begeleidt je het team in de dagelijkse operatie. Samen met jouw team zorg je er voor dat het zowel de zakelijke als recreatieve gast aan niks ontbreekt.

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Hoeven wij jou niets meer uit te leggen over de operatie in een hotel? Krijg je energie van de verantwoordelijkheden die bij de rol van Assistent Hotel Manager komen kijken en heb je de ambitie om binnen enkele jaren door te groeien naar de functie van General Manager? Dan ontvang ik graag jouw cv!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Adviseur Projectbeheersing

  Gisteren geplaatst door Maandag® Maastricht

  "Halen we de afgesproken doelen?", "Doen we dat op tijd en binnen budget?" Typische vragen voor een Adviseur Projectbeheersing.Binnen deze functie draag je zorg voor het ondersteunen van de manager projectbeheersing bij zijn werkzaamheden. Samen met hem draag je als Adviseur Projectbeheersing verantwoordelijkheid in het ondersteunen van de projectmanager en de overige IPM-rolhouders. Ook lever je een bijdrage aan de beheersaspecten van de projecten: planning, financieel management,...

  Stad Vacaturebank
 • Jurist Bezwaar- en Beroep

  Gisteren geplaatst door Maandag® Assen

  Ben jij een Jurist met ruime ervaring met Bezwaar- en Beroep vanuit een overheidsorganisatie? En ook nog eens toe aan een nieuwe baan voor 32 uur per week? Dan kan jij als Jurist Bezwaar- en Beroep aan de slag bij onze Drentse opdrachtgever. Het betreft een langdurige functie voor 32 uur per week, bij een gemeente. Je zal je voornamelijk bezig houden met het afhandelen van bezwaar- en beroepschriften. Dit zal in eerste instantie zijn voor alle voorkomende rechtsgebieden, denkend aan het...

  Stad Vacaturebank
 • Supervisor F&B

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  De Supervisor F&B is verantwoordelijk voor de gehele operatie met betrekking tot Food & Beverage.Takenpakket:Direct en indirect leiding geven aan een groot team van F&B en BQT medewerkersOptimaliseren van de omzet en marges in F&B en BanquetingHet waarborgen van de prijs-kwaliteit verhouding en implementeren, coördineren en controleren van servicestandaarden van de hotelketenVoert overleg met de andere afdelingen over het verloop van de bijeenkomsten en partijen en hebt...

  Independent Recruiters
 • Uitvoerder Industrie (Isolatie)

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Ben jij een door de wol geverfde isolatieprofessional die streeft naar het beste resultaat voor alle betrokken partijen in een project? Wat houdt de functie in?In de functie van Uitvoerder geef je leiding aan een aantal voormannen en werk je nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.De werkzaamheden zijn o.a.:Je voert projecten uit volgens budget, planning, kwaliteitsnormen en contract;Je bent verantwoordelijk voor de technische oplevering van projecten;Je stuurt diverse teams aan...

  Independent Recruiters
 • Projectleider Industrie (Isolatie)

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Je werkt in een complexe industriële (proces) omgeving. Binnen deze omgeving stuur je een team van multidisciplinaire professionals aan. Je bent verantwoordelijk voor de disciplines steigerbouw en isolatie en het aanspreekpunt van diverse accounts. Dit betekend dat er uiteenlopende projecten zijn op diverse locaties. Je werkt binnen de afspraken van complexe projectcontracten of opdrachten binnen framecontracten. Jouw taken pakket bestaat uit het volgende:Je werkt aan constante verbetering...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank