Manager Gevechtssystemen Maritiem

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Vlissingen
 • Plaatsingsdatum: 18-09-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor een grote scheepswerf zoeken wij een Manager Gevechtssystemen die verantwoordelijk zal zijn voor een onderdeel van een zeer groot project. Hierbij ben jij eigenaar van het concept, de design en de levering van de maritieme systemen.

Kan jij hoge kwaliteit bieden op zowel technisch als commercieel gebied in relatie tot alle activiteiten die te maken hebben met gevechtssystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De manager gevechtssystemen geeft de algehele leiding aan de afdeling, je bent verantwoordelijk voor het concept, ontwerp en levering van alle gevechtssystemen. Hierin bied jij hoogwaardige begeleiding en coördinatie aan belangrijke leveranciers in gevechts- (management) systemen en alle activiteiten met betrekking tot nieuw gebouwde gevechtssystemen, onderhoud of modificaties in boven- en onderwatersensorsystemen, wapen-, commando- en controlesystemen. Alsmede ondersteun jij de volledige naleving van alle toepasselijke eisen en specificaties opgelegd door de klant. Dit resulteert in een volledige integratie van deze systemen in een volledige zeegevechtsuite.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden hierin zijn:

 • Ontwikkelen van operationele plannen die de doelstellingen en prioriteiten op langere en middellange termijn weerspiegelen en nieuwe ideeën aandrijven in aanpak, proces en methodologie voor de gevechtssysteemgroep.
 • Beheren van de resourceplanning van de afdeling en ervoor zorgen dat alle projectteams kunnen worden bemand met de vereiste capaciteiten.
 • Beheren van het dagelijkse werk, evenals de lange termijn planning van de engineeringafdeling in een productief en samenhangend team.
 • Zorgen voor levering van hoogwaardige engineeringproducten om gerichte resultaten te behalen voor planning, kwaliteit en kosten.
 • Ontwikkelen en implementeren van alle noodzakelijke beleidslijnen en procedures om ervoor te zorgen dat de groep hun zakelijke doelstellingen bereikt.
 • Verhogen van de algehele prestaties van de afdeling, zoals blijkt uit goedkopere, hoogwaardige oplossingen die op tijd worden geleverd.
 • Bouwen van coalities intern en met andere (inter) nationale entiteiten en / of externe strategische leveranciers om gemeenschappelijke doelen te bereiken.
 • Zorgen voor gedisciplineerde ondersteuning voor de evaluatie van voorstellen met een proces, technische evaluatie en kosten / prijsanalyse.
 • Deel nemen aan multifunctionele ontwerpbeoordelingen en goedkeuringen met projectteams en leveranciers.

 • Master in werktuigbouwkunde of elektrotechniek of andere relevante technische studie op M.Sc. niveau.
 • Inzicht in financieel beheer en brede managementprincipes en -technieken.
 • Ervaring in het vervaardigen en uitbesteden van complexe managementsystemen.
 • Expertise in verschillende technische concepten en praktijken.
 • Ervaring in engineering & integratie van gevechtsmanagement systemen bij voorkeur voor complexe nieuwbouwschepen in binnen- en buitenland.
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal (schriftelijk en mondeling)

Je wordt onderdeel van een zeer langlopend en uitdagend project binnen de maritieme industrie.

Salaris: €80k - €100k per jaar
Appartement/Pied-a-terre in overleg

Gestelde eisen

Master in werktuigbouwkunde of elektrotechniek Inzicht in financieel beheer en brede managementprincipes en -technieken Ervaring in het vervaardigen en uitbesteden van complexe managementsystemen

Uren

32-40 hours

Salaris

€6000 - €8000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Senior Technical Project Manager

  Vandaag geplaatst door Independent Engineering

  Wil je werken aan oplossingen die net een stap verder gaan en projecten die een uitdaging op zichzelf zijn? Dan bieden wij jou een werkgever met een overzichtelijke organisatie en een persoonlijke werksfeer.Als Senior Technical Project Manager ben je met meerdere multidisciplinaire projecten tegelijkertijd aan de slag, gemiddeld (afhankelijk van de projectomvang) 5 tot 10 projecten. Jij zorgt dat de voortgang loopt zoals afgesproken met de klant en je houdt deze regelmatig op de hoogte wat er...

  Independent Recruiters
 • Senior Technical Project Manager

  Vandaag geplaatst door Independent Engineering

  Wil je werken aan oplossingen die net een stap verder gaan en projecten die een uitdaging op zichzelf zijn? Dan bieden wij jou een werkgever met een overzichtelijke organisatie en een persoonlijke werksfeer.Als Senior Technical Project Manager ben je met meerdere multidisciplinaire projecten tegelijkertijd aan de slag, gemiddeld (afhankelijk van de projectomvang) 5 tot 10 projecten. Jij zorgt dat de voortgang loopt zoals afgesproken met de klant en je houdt deze regelmatig op de hoogte wat er...

  Independent Recruiters
 • Senior Project Manager 'Excellence Performance'

  Vandaag geplaatst door Independent Engineering

  Hierin maak jij het verschil:Projectvoorbereiding: bestaande uit organisatie en werkmethoden, planning, inzet van materialen, middelen en mensen;Projecten en processen verbeteren, door technieken als Lean Six Sigma, TQM, Continuous Improvement en 'Change Management';Jij bent gek op concepten als smart manufacturing en mass customization;Complexe projecten uitvoeren, binnen de gestelde kwaliteitseisen: kwantitatieve en kwalitatieve bezetting op projecten, met oog voor efficiency en...

  Independent Recruiters
 • Interim Projectmanager

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als projectleider zorg je dat de projecten, met de benodigde mensen en middelen, vanaf het maken van het projectplan tot en met de overdracht naar de productie in goede banen worden geleid binnen de afgesproken budgetten, kwaliteit en tijd.Jouw werkzaamheden bestaan onder anderen uit:Je stelt projectplannen en het programma van eisen op. Je zorgt voor akkoord van de opdrachtgever en overige betrokkenen;Je maakt de work breakdown structure;Je geeft functioneel leiding aan het projectteam en...

  Independent Recruiters
 • Inspecteur Elektrotechniek

  Eergisteren geplaatst door Independent Engineering

  Je inspecteert elektrotechnische installaties bij grote en kleine bedrijven en organisaties, volgens NEN 3140, NEN 1010, SCIOS Scopes 8, 9 en 10. Daarvan stel je zelf gedetailleerde rapportages op.De klanten zitten in het MKB (B tot B) en de installaties bestaan uit bevoorbeeld 300 zonnepanelen. Jij inspecteert en beoordeelt de installaties. Jouw werkzaamheden voer jij solistisch uit.Met heel Nederland als werkgebied.Je werkt zoveel mogelijk bij opdrachtgevers in jouw regio en vanaf huis....

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank