Senior Projectmanager Naval Engineering - Interim

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Middelburg
 • Plaatsingsdatum: 15-09-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Voor een grote scheepswerf zoeken wij een Interim Senior Projectmanager Naval Engineering. Als de projectmanager zal jij algemeen leiderschap aanbieden voor het System Department. Jij zult verantwoordelijk zijn voor het concept, de design en de levering van de maritieme systemen.

Kan jij hoge kwaliteit bieden in relatie tot alle activiteiten die te maken hebben met bouwsystemen, onderhoud en aanpassingen boven-en onderwater? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Projectmanager Naval Engineering heb jij de volgende verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen van operationele plannen welke doelstellingen en prioriteiten reflecteren,
 • Nieuwe ideeën aanmoedigen met betrekking tot proces, benadering en methodiek.
 • Managen van de planning van de afdelingsmiddelen en het verzekeren dat alle project teams bemand zijn met de vereiste bekwaamheden.
 • Managen van zowel de dagelijkse werktaken als de planning op de lange termijn van de engineering afdeling en dat samenvoegen in een productief en samenhangend team.
 • Verzekeren van de levering van hoge kwaliteit engineering producten om zo doelstellingen voor rooster, kwaliteit en kosten te motiveren.
 • Verhogen van de prestatie van de afdeling bewezen doormiddel van het op tijd voorzien van lagere kosten en hogere kwaliteit oplossingen.
 • Bouwen van coalities intern en met andere (inter)nationale entiteiten en/of externe strategische leveranciers om zo gezamenlijke doelen te behalen.
 • Deelnemen aan cross-functionele design beoordelingen en goed keuringen met de project teams en leveranciers.

 • Master in Mechanical of Electrical Engineering of een andere relevante technische studie afgerond op M.Sc. level.
 • Begrijpen van financieel management en bredere management principes en technieken.
 • Ervaring in manufacture & subcontract management van complexe management systemen.
 • Expertise in verschillende engineering concepten en praktijken.
 • Ervaring in engineering & integratie van systemen voor een complex nieuw te bouwen schip.
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal (schriftelijk en verbaal).

Het gaat om een zeer langlopend project (jaren).

Als jij jezelf geschikt vind voor deze opdracht ontvangen wij graag je CV en beschikbaarheid met een indicatie van je tarief (p/uur).

Gestelde eisen

Technische studie afgerond op M.Sc. level. Nederlands, Engels en Duits spreken/schrijven. Expertise in verschillende engineering concepten en praktijken.

Uren

32-40 hours

Salaris

€80 - €120 per uur

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Contractmanager Naval Engineering

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Voor een grote scheepswerf zoeken wij een Contractmanager Naval Engineering. Als de projectmanager zal jij algemeen leiderschap aanbieden voor het System Department. Jij zult verantwoordelijk zijn voor het concept, de design en de levering van de maritieme systemen.Kan jij hoge kwaliteit bieden in relatie tot alle activiteiten die te maken hebben met bouwsystemen, onderhoud en aanpassingen boven-en onderwater? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als Contractmanager Naval Engineering heb jij de...

  Independent Recruiters
 • Manager Gevechtssystemen Maritiem

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Voor een grote scheepswerf zoeken wij een Manager Gevechtssystemen die verantwoordelijk zal zijn voor een onderdeel van een zeer groot project. Hierbij ben jij eigenaar van het concept, de design en de levering van de maritieme systemen.Kan jij hoge kwaliteit bieden op zowel technisch als commercieel gebied in relatie tot alle activiteiten die te maken hebben met gevechtssystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!De manager gevechtssystemen geeft de algehele leiding aan de afdeling, je bent...

  Independent Recruiters
 • Adviseur Duurzame Mobiliteit

  Gisteren geplaatst door Independent Engineeering

  Wij zoeken een gedreven Adviseur Duurzame Mobiliteit in de reigio Utrecht! Mobiliteit is verantwoordelijk voor ongeveer 30 procent van de CO2-uitstoot in Nederland en tegelijkertijd staat de bereikbaarheid van onze steden fors onder druk. Onze relatie werkt aan een betere leefomgeving en wil de transitie naar een schone en slimme mobiliteit versnellen. Slimme mobiliteit is een onmisbare schakel om dit te bereiken. Heb je ervaring in het werkveld van smart mobility? Ga graag in gesprek! Wij...

  Independent Recruiters
 • Projectleider Steigerbouw en Isolatie

  Eergisteren geplaatst door Independent Engineering

  Ga jij straks als projectleider aan de slag voor dé leverancier op het gebied van steigers, painting, asbest en isolatie?Voor een internationale leverancier op gebied van projecten en onderhoudswerkzaamheden binnen de industrie in regio Amsterdam zijn wij opzoek naar een ervaren projectleider. Lijk het je leuk om complexe projecten uit te werken, te sparren met opdrachtgevers en je te verdiepen in de wereld van steigerbouw en isolatie? Dan ben jij de persoon die we zoeken!Als Projectleider...

  Independent Recruiters
 • Junior Projectleider Industrie

  Toegevoegd op 16-09-2020 door Independent Engineering

  Jij staat direct naast de projectleider waar jij de kneepjes van het vak leert op het gebied van stakeholder management, onderhoudswerkzaamheden en projectmanagement. Als Junior Projectleider ga jij:zorgdragen voor de financiële kant van diverse projecten;voorbereiden van offertes en opdrachten, in samenwerking met je collega's van andere afdelingen;opstellen van de personeels- en materiaalplanning, waarvan je vervolgens de voortgang in de gaten houdt;een gesprekspartner zijn voor klanten,...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank