Interim QA Project Engineer Food

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Zoetermeer
 • Plaatsingsdatum: 27-07-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Jij hebt ervaring met projectmanagement en bent bekend in de voedingsmiddelen industrie of de farmaceutische industrie. Altijd al grote projecten willen uitvoeren en op strategisch niveau advies willen geven?

Lees dan snel verder!

De afdeling Quality & Food Safety is verantwoordelijkheid voor het productieprocess én dat de producten en suppliers van de hoogst haalbare kwaliteit zijn. De meest zwakke doelgroep is immers afhankelijk van het eindproduct. Tijdens het project ligt de focus voornamelijk op het compliance programma voor de lange termijn waarbij supply, quality en compliance een belangrijke rol spelen.
Het masterplan moet er voor zorgen dat de fabriek klaar is voor de toekomst en de producten op de meest efficiënte manier geproduceerd worden. Om dit te bereiken is change management en het implementeren van nieuwe technische processen van groot belang. Uiteraard doe jij dit niet alleen; jij gaat aan de slag in multidisciplinaire teams.

Voor deze functie is een hoog niveau van food manufacturing, process, QA en safety gevraagd. Ook heb jij een aantal jaar ervaring in project management. Daarnaast pas jij in het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde master in voedingsmiddelen technologie, biologie of chemie;
 • Je hebt ervaring in de food of pharma industrie;
 • Je bezit minimaal 5 jaar ervaring in QA in een supply point of product development;
 • Je kan goed zelfstandig te werk gaan en hebt ervaring met het aansturen van contractors.

In eerste instantie is dit een fulltime functie van 40 uur in de week. Het project duurt 12 maanden. Het uurtarief hangt af van opleiding en relevante werkervaring maar ligt tussen de €80 en €90 per uur.

Gestelde eisen

Een afgeronde master in voedingsmiddelen technologie, biologie of chemie; Ervaring in de food of pharma industrie; Minimaal 5 jaar ervaring in QA in een supply point of productie omgeving.

Uren

32-40 hours

Salaris

€75 - €85 per uur

Informatie over Independent Engineering

Dit bedrijf is een marktleider op het gebied van gezonde voeding en heeft meerdere locaties in Nederland. Jouw standplaats is Zoetermeer.

Independent Engineering
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Projectleider Elektrotechniek Chemie

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Als Projectleider Elektrotechniek Chemie ben jij verantwoordelijk voor renovatie en nieuwbouw projecten binnen de fabriek. Denk hierbij aan vervanging van onderdelen voor diverse productielijnen, nieuwe tank installaties, renoveren van kranen, maar ook kleinschalige nieuwbouw projecten. Aangezien dit bedrijf hoogwaardige meststoffen en fosforzuren produceren voor o.a de voedingsmiddel en frisdranken sector, is veiligheid key.Daarnaast ga jij:Samenwerken met leveranciers en...

  Independent Recruiters
 • Projectleider WTB Chemie

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Als Projectleider WTB Chemie ben jij verantwoordelijk voor renovatie en nieuwbouw projecten binnen de fabriek. Denk hierbij aan vervanging van onderdelen voor diverse productielijnen, nieuwe tank installaties, renoveren van kranen, maar ook kleinschalige nieuwbouw projecten. Aangezien dit bedrijf hoogwaardige meststoffen en fosforzuren produceren voor o.a de voedingsmiddel en frisdranken sector, is veiligheid key.sDaarnaast ga jij:Samenwerken met leveranciers en onderaannemers;Beslissen welke...

  Independent Recruiters
 • Projectleider Chemische Industrie

  Eergisteren geplaatst door Independent Engineering

  Als Projectleider Chemische Industrie ben jij verantwoordelijk voor renovatie en nieuwbouw projecten binnen de fabriek. Denk hierbij aan vervanging van onderdelen voor diverse productielijnen, nieuwe tank installaties, renoveren van kranen, maar ook kleinschalige nieuwbouw projecten. Aangezien dit bedrijf hoogwaardige meststoffen en fosforzuren produceren voor o.a de voedingsmiddel en frisdranken sector, is veiligheid key.Daarnaast ga jij:* Samenwerken met leveranciers en onderaannemers; *...

  Independent Recruiters
 • Control System Engineer

  Toegevoegd op 29-07-2020 door Independent Engineering

  Ben jij expert in het veld van automatisering en heb jij ervaring met complexe, geïntegreerde systemen? Durf jij de stap te nemen om samen met jouw team aan baanbrekende oplossingen te werken? Dan kom ik graag met je in contact!Jij ontwerpt en creëert softwaregerelateerde besturingssystemen. En werkt dit uit tot een Software Design Document. Ook ondersteun je de afdeling Onderdelen & Services bij het opsporen en oplossen van technische bedrijfsstoringen bij reeds opgeleverde projecten. Je...

  Independent Recruiters
 • Projectleider Industrieel Onderhoud

  Toegevoegd op 28-07-2020 door Independent Engineering

  Als Projectleider Industrieel Onderhoud ben jij verantwoordelijk voor renovatie en nieuwbouw projecten binnen de fabriek. Denk hierbij aan vervanging van onderdelen voor diverse productielijnen, nieuwe tank installaties, renoveren van kranen, maar ook kleinschalige nieuwbouw projecten. Aangezien dit bedrijf hoogwaardige meststoffen en fosforzuren produceren voor o.a de voedingsmiddel en frisdranken sector, is veiligheid key. Daarnaast ga jij:* Samenwerken met leveranciers en onderaannemers; *...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank