Vestigingsmanager Riooltechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 24-06-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Vestigingsmanager gezocht voor een bedrijf in Amsterdam wat zich specialiseert in riooltechniek! Als Vestigingsmanager ben jij bekend met de dagelijkse gang van zaken van jouw vestiging en ben jij de stabiele factor in het team. Door jouw kennis van (riool)techniek weet jij weet structuur aan te brengen in de vestiging, kan schakelen binnen op alle niveau's binnen de organisatie en ben jij in staat om processen zo efficiënt mogelijk in te richten.

Als Vestgingsmanager begint jouw dag om 07:00 uur met een kop koffie en het gesprek van de dag. Jouw uitvoerende collega's komen rustig binnenlopen en schuiven aan om de dag door te nemen, waarna zij gemotiveerd en vol nieuwe energie de dag tegemoet gaan.

Jouw dag bestaat verder uit een diverse mix van verantwoordelijkheden en dagelijkse werkzaamheden. Samen met de Assistent Vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor de volledige operatie, alle commerciële activiteiten en doelstellingen van de vestiging Amsterdam. Gedurende dag spreek jij niet alleen jouw collega's in Amsterdam, maar heb je ook nog een geplande afspraak staan met een VvE in de buurt, een video-call met het hoofdkantoor en een sollicitatie op kantoor. Aan het einde van de dag maak jij nog even tijd om samen met de monteurs de dag door te nemen, waarna jij met een voldaan gevoel richting huis kan.

Voor deze functie gelden de volgende criteria:

 • Afgeronde Technische HBO-opleiding;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een gelijkwaardige functie binnen de installatietechniek of GWW;
 • Aantoonbare ervaring met het stroomlijnen van processen;
 • Jij staat stevig in jouw schoenen en durft je mening te geven;

Daarnaast ben jij:

 • De stabiele factor in een organisatie;
 • Procesmatig & analytisch sterk;
 • Communicatief vaardig op diverse lagen in een organisatie;
 • Bekend met een informele werksfeer;
 • Altijd op de hoogte van alles wat er speelt in jouw vestiging.

Voor de functie van Vestigingsmanager geldt een salaris indicatie van €6000,- bruto per maand voor een full-time dienstverband. Daarnaast krijg jij een auto, laptop en telefoon van de zaak en geniet jij van 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar.

Om ervoor te zorgen dat je goed kennismaakt met de organisatie zal je de eerste maand meedraaien bij de diverse afdelingen van de organisatie. Zowel in de uitvoering als in de binnendienst.

Interesse? Reageer dan snel.

Gestelde eisen

Afgeronde Technische HBO-opleiding; Minimaal 5 jaar werkervaring in een gelijkwaardige functie binnen de installatietechniek of GWW; Aantoonbare ervaring met het stroomlijnen van processen.

Uren

32-40 hours

Salaris

€5500 - €6500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Vestigingsmanager gezocht voor een bedrijf in Amsterdam wat zich specialiseert in riooltechniek! Als Vestigingsmanager ben jij bekend met de dagelijkse gang van zaken van jouw vestiging en ben jij de stabiele factor in het team. Door jouw kennis van (riool)techniek weet jij weet structuur aan te brengen in de vestiging, kan schakelen binnen op alle niveau's binnen de organisatie en ben jij in staat om processen zo efficiënt mogelijk in te richten.

Is dit jouw volgende uitdaging? Dan kom ik graag met jou in contact.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Verkeerskundige

  Gisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Wil jij bijdragen aan een bereikbaar en leefbaar Amsterdam? Ik ben op zoek naar een verkeerskundige die invloed wilt uitoefenen op de kwaliteit van de openbare ruimte. Dagelijks maken veel mensen gebruik van wegen, bruggen, groen, verlichting, gebouwen en speelplekken. Om te zorgen dat onze burgers veilig en comfortabel kunnen wonen, werken en recreëren is het van belang dat de openbare ruimte van goede kwaliteit is. Als Adviseur Verkeer kan jij hier een mooie bijdrage aanleveren. Wat ga je...

  Stad Vacaturebank
 • Software Engineer Rollercoasters

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Are you experienced with high tech PLC systems, like Siemens and Rockwell? And are you willing to work internationally within a company that builds devices nobody else can? Than we're looking for you!This company has been designing, integrating and delivering the very best solution for our customer's, such as rollercoasters. They do this at both national and international level.As PLC Software Engineer, you are responsible for the programming control software for new projects based on...

  Independent Recruiters
 • Manager Techniek

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Jij bent de schakel tussen het team en de rest van de organisatie. Je bent in deze rol de sparringpartner van het management en maakt deel uit van het locale MT. Tevens ben jij verantwoordelijk voor:ontwikkelen en realiseren van ondernemingsdoelen en lange termijn visie op integriteit en optimalisatie;bruggenbouwen tussen en kennisdrager van onderhoud, engineering en techniek;waarborgen van integriteit van de installaties;maximale beschikbaarheid van installaties tegen optimale kosten;...

  Independent Recruiters
 • Adviseur energie

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Deze gemeente werkt hard aan een klimaatadaptieve en energieneutrale stad. Klimaat en Energie zijn leidende principes bij de (grote) ruimtelijke projecten waar de gemeente aan werkt. Bijvoorbeeld bij de uitbreiding en herinrichting van bepaalde wijken en gebieden. Voor de tijdelijke versterking van ons team zijn zij op zoek naar een adviseur energie voor 24 uur per week. Taken:Je bent verantwoordelijk voor een juiste/correcte advisering op het gebied van energieneutrale maatregelen en...

  Stad Vacaturebank
 • Beleidsmedewerker Verlichting & Wegen

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

  Je bent een geboren regelaar en beschikt over civieltechnische ervaring als adviseur, directievoerder en werkvoorbereider. Je kan goed schakelen tussen proces en inhoud. Je werkt met projectleiders, vakspecialisten en toezichthouders openbare ruimte.Je werkt samen met de beleidsmedewerker / beheerder wegen en openbare verlichting. Informatie voor onderhoudswerken haal je bij in- en externe betrokkenen. De voorbereiding gebeurt intern en extern. Jouw rol hierbij is dat er inhoudelijk goede...

  Stad Vacaturebank

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank