Sales Manager Midden Nederland

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 13-09-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Heb jij een netwerk in het vastgoed? Ben jij continu op zoek naar kansen in de markt en weet jij daarbij ook de deals te closen? Dan ben ik op zoek naar jou!

Als Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor de new business in de regio midden Nederland. Je gaat in gesprek met vastgoed eigenaren en project ontwikkelaars, met jouw overtuigende verhaal teken jij de deal!

Een netwerk in deze branche is gewenst. Zo maak je sneller afspraken en komen ook jouw resultaten energiek op tafel. Als Sales Manager word je ondersteunt door de binnendienst op kantoor in Amsterdam. Samen met een team van engineers, account- en projectmanagers zorg je voor het vergroten van de omzet. Het is een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatieven. Ben je op zoek naar een functie waar je jouw netwerk kan enthousiasmeren met een gaaf product waarbij er winst is voor beide partijen? Dan is dit jouw baan!

De Sales Manager die ik zoek heeft de volgende kwaliteiten:

 • Een opleiding op HBO-niveau
 • Een bestaand netwerk gerelateerd aan de vastgoedmarkt.
 • 2e of 3e stap in carrière;
 • Aantoonbare track-record;
 • Communicatief zeer vaardig in zowel het Nederlands als Engels:
 • Enthousiasmerende en positief ingestelde persoonlijkheid;
 • Een ondernemende, resultaatgerichte, flexibele werkinstelling met aandacht voor kwaliteit;
 • Je hebt een "groen" hart!

Wat wordt jou geboden?

 • Salaris op basis van kennis en ervaring​​​​​​;
 • Aantrekkelijke bonus regeling;
 • Uitmuntende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een elektrische leaseauto en een pensioenregeling;
 • Veel ruimte, vrijheid en inspraak om jouw ideeën tot een goed recht te laten komen.

Gestelde eisen

sales netwerk commerciële resultaten vastgoed netwerk

Uren

32-40 hours

Salaris

€5500 - €7000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Heb jij een netwerk in het vastgoed? Weet jij welke daken/gebouwen behoefte hebben aan zonnestroom? Weet jij de eigenaren te overtuigen dat Ecorus de beste partij is om mee samen te werken? Ik hoor graag van je!

Ecorus houdt van de zon. Dat doen zij omdat ze vinden dat we zuiniger om moeten gaan met onze planeet. Dat kan alleen als we duurzame keuzes maken. Ecorus kiest voor zonne-energie.

Ze gaan niet voor snelle rendementen, maar willen investeren in onze toekomst. Zij vinden echt dat kiezen voor hernieuwbare energie de enige, juiste keuze is. Als we allemaal kiezen voor zonne-energie hebben we geen fossiele brandstoffen meer nodig. Zonne-energie is schoon, duurzaam, efficiënt en toekomstgericht.

Vanuit hun passie voor de zon, vertellen ze een eerlijk en integer verhaal. Daar hoort bij dat ze zich de afspraken houden. Ze beloven geen gouden bergen, maar ze beloven wel dat de afgesproken zonnepanelen snel geplaatst worden. Om hun duurzame ambitie waar te kunnen maken, richten ze zich op grote stukken grond, bedrijfsdaken of groepen daken.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Commercieel Manager

  Toegevoegd op 20-09-2019 door Independent Recruiters

  Ben jij de creatieve verbinder waar wij op zoek naar zijn? Als Commercieel Manager haal jij je energie uit het generen van klantrelaties, ben je stressbestendig en flexibel om zelf ook mee te draaien in het operationele proces. Dit is jouw kans om een bijdrage te leveren aan deze high-end cateraar die enkel opereert op het hoogste niveau! Als Commercieel Manager ben je mede-verantwoordelijk voor het versterken van de positie van deze organisatie in de markt. Hierbij horen de volgende...

  Independent Recruiters
 • Director of Sales & Marketing

  Toegevoegd op 19-09-2019 door Independent Recruiters

  Director of Sales & Marketing gezocht voor een Belgische organisatie welke in Europa naam aan het maken is met betrekking tot business appartments & self service hotels. In deze functie zal je de verantwoordelijkheid dragen over de Sales & Marketing voor de hotels in Nederland: het hotel in Den Haag heeft in 2016 haar deuren geopend en de opening van het hotel in Amsterdam staat in 2020 op de agenda. Als Director of Sales & Marketing zullen dit jouw werkzaamheden en...

  Independent Recruiters
 • Assistent Storemanager Kindermode

  Toegevoegd op 18-09-2019 door Independent Recruiters

  Voor een grote retailer in hartje Den Haag ben ik op zoek naar een coachende collega die graag complimenten en feedback geeft.Voor een grote retailer in hartje Den Haag ben ik op zoek naar een coachende collega die graag complimenten en feedback geeft.Assistent Storemanager Kindermode:Je hebt kennis van kindermode en of schrijfwarenJe bent een people manager die ook goed kan organiserenmet jouw positieve houding weet je het team te enthousiamerenJe kan en durft beslissingen te nemen en kan...

  Independent Recruiters
 • Assistent Departement manager Wonen

  Toegevoegd op 18-09-2019 door Independent Recruiters

  Voor een organisatie in Den Haag ben ik op zoek naar een Assistent Departement manager Wonen. Jij werkt in een energiek team van 15-20 collega's die net als jou houden van de Retail. De sfeer onderling is gemoedelijk en ambitieus. Samen streven naar optimale premium service en daarbij gebruik maken van elkaars talenten. Zie jij jezelf als koploper om de gasten van dienst te zijn en hun verwachtingen te overtreffen??Voor een organisatie in Den Haag ben ik op zoek naar een Assistent Departement...

  Independent Recruiters
 • Manager Sales - b2b

  Toegevoegd op 17-09-2019 door Independent Recruiters

  Voor een internationaal energie bedrijf, zijn wij opzoek naar iemand die binnen het vastgoed team het voortouw neemt. Heb jij ervaring met het leiden van een team? Weet jij het team te motiveren en enthousiasmeren en behaal jij moeiteloos gezette targets en KPI's? Wil jij daarbij werken in een duurzaam bedrijf gericht op de toekomst? Ben jij die energieke persoon waar de "groene" energie door de aderen loopt! Dan ben ik op zoek naar jou!Als Team lead ben jij verantwoordelijk voor 15...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank