Chef kok pre-opening hotel

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 09-02-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Chef kok gezocht voor de pre-opening van een internationaal hotel in Amsterdam!

In de functie van chef kok ben je eindverantwoordelijk voor de gehele keukenbrigade die je zelf gaat samen stellen; het aansturen, leiding geven en het trainen van jouw team, het waarborgen van constante kwaliteit en het plannen van de dagelijkse werkzaamheden. Goed het overzicht bewaren en zowel op strategisch als operationeel niveau mee werken in de organisatie is wat er in deze functie van je verlangd wordt.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Het coördineren en overzien van alle activiteiten binnen de keuken;
 • De outlets waaronder; ontbijt voor het hotel met 233 kamers, room service, award winning burger concept en rooftop bar & lounge;
 • Bouwen aan een splinternieuw team;
 • Halen van targets op gebied van inkoop en loonskosten;
 • Voorraadbeheer inrichten en maandelijks waarderen;
 • Zorgen voor een goede naleving van voorschriften met betrekking tot hygiëne;
 • Waarborgen van de veiligheid van de medewerkers, gasten en leveranciers;
 • Het managen van forecasts, inkoop en reports.

Wordt jij de chef kok die kan delegeren, vol zit met nieuwe ideeën en goed financieel kan managen?

Daarnaast heb/ben je:

 • Minstens 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de Hotellerie / Horeca;
 • Je bent een verbinder; de brug tussen hotel en afdelingen;
 • Veel creativiteit, enthousiasme, flexibiliteit en innovativiteit;
 • Kennis op het gebied van administratie, financiële analyse en cijfermatig inzicht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Copyright: Independent Hospitality

Deze organisatie biedt een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

Gestelde eisen

De outlets waaronder; ontbijt voor het hotel met 233 kamers, room service, award winning burger concept en rooftop bar & lounge; Bouwen aan een splinternieuw team; Coördineren van de keuken.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2000 - €3000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Chef kok gezocht voor een pre-opening hotel in Amsterdam! Je krijgt de volledige verantwoordelijk over het keuken gedeelte van 3 outlets waarbij er veel waarde wordt gehecht aan jouw input en energie. Hierbij schakel je direct met de F&B Manager en creëren jullie samen het team, de menu kaart en alle andere bijbehorende zaken.

Je gaat werken voor een externe F&B operator van dit vernieuwde en trendy hotel wat onderdeel is van een ambitieuze Internationale keten. De F&B opreator is van huis uit heel sterk met een award winning premium burgerconcept. Als chef kok sta je met beide benen op de grond, draag je zorg voor de operationele taken en neem je een coachende rol aan. Binnen het hotel zal er gebouwd moeten worden aan het team en aan de operatie.

Ben jij gemotiveerd om de verantwoordelijkheid te nemen voor dit ambitieuze project, klaar om al je kennis en ervaring te benutten in een nieuwe setting en mis je de vrijheid om tot ondernemen in je huidige baan? Reageer dan snel!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Sociaal beheerder

  Gisteren geplaatst door Maandag® Einhoven

  Wat ga je doen? Jij krijgt de grote verantwoordelijkheid om de wijken te beheren. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat deze wijken en plezier zijn om in te wonen. Daarom ben jij de aangewezen persoon om de woningen en omgeving te onderhouden en de cohesie tussen de wijkbewoners te versterken. Je ondersteunt kwetsbare huurders, komt in actie bij conflicten, houdt je bezig met reparaties en bezoekt bewoners thuis. Door relaties op te bouwen word jij het gezicht van de wijk!

  Stad Vacaturebank
 • Sociaal beheerder

  Gisteren geplaatst door Maandag® Einhoven

  Wat ga je doen? Jij krijgt de grote verantwoordelijkheid om de wijken te beheren. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat deze wijken en plezier zijn om in te wonen. Daarom ben jij de aangewezen persoon om de woningen en omgeving te onderhouden en de cohesie tussen de wijkbewoners te versterken. Je ondersteunt kwetsbare huurders, komt in actie bij conflicten, houdt je bezig met reparaties en bezoekt bewoners thuis. Door relaties op te bouwen word jij het gezicht van de wijk!

  Stad Vacaturebank
 • Sous chef

  Gisteren geplaatst door Independent Hospitality

  Aanstormend Sous chef gezocht voor een nieuwe catering formule in een luxe warenhuis.In de functie van sous chef ben je dagelijks bezig om het team aan te sturen binnen de 'show keuken' en achter de schermen. Op de drukke momenten ondersteun je het team bij het bereiden en uitserveren van de gerechten. Ook adviseer je gasten met een proactieve houding over het assortiment.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:De MEP, uitvoeren en meegeven van gerechten;Het begeleiden van de...

  Independent Recruiters
 • Keukenmanager

  Gisteren geplaatst door Independent Hospitality

  Keukenmanager gezocht voor een groeiende horeca onderneming in Amsterdam! In deze rol ben je verantwoordelijk voor 3 restaurants en stuur jij de chefkoks en sous chefs aan.Als Keukenmanager zorg jij samen met je team dat de kwaliteit wordt gewaarborgd en dat alle financiële aspecten kloppen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor:Het coachen van het keukenteam;Alle inkoop voor food en non-food producten;Het monitoren van productiviteit, bestellingen, roosters & planningen etc.;Uitvoeren...

  Independent Recruiters
 • Internship Technology Consultant

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Internship Technology Consultant gezocht voor een toonaangevende, no-nonsense en innovatieve consultancy club! Heb jij net je beta WO master binnen of studeer je binnen kort af en wil je aan de slag bij een bedrijf dat investeert door middel van business technology? Als Internship Technology Consultant heb je o.a. onderstaande verantwoordelijkheden:Technische vraagstukken analyseren, vertalen, rapporteren, implementeren en evaluerenSchakelen op verschillende niveaus binnen een...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank