Sales & Events Manager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 15-09-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor een modern hotel met een eigen unieke vibe, ben ik op zoek naar energieke en creatieve Sales & Events Manager. Iedereen binnen de muren van deze locatie krijgt de mogelijkheid om zichzelf te zijn. Aan jou de taak om deze boodschap wereldkundig te maken! Heb jij zelfsturende sales ervaring binnen de Amsterdamse hospitality? Ben je pro-actief, gedreven door targets en een uitstekende relatiemanager? Dan ben jij de eigengereide Sales & Event Manager die ik zoek!

In de functie van Sales & Events Manager ben je zowel verantwoordelijk voor het identificeren van nieuwe business opportunities (70%) als het opbouwen en onderhouden van relaties (30%) met (potentiële) meeting en events klanten. Hierbij richt je je zowel op de corporate als leisure markt. Bijbehorende taken zijn:

 • Uitvoeren van sales strategies zoals telesales, agent promoties en tactische projecten;
 • Het opstellen van offertes en sluiten van contracten;
 • Spil tussen hoofdkantoor en lokaal sales team;
 • Informeren van andere afdelingshoofden door middel van rapportages;
 • Ontwikkelen van zowel korte als lange termijn sales planningen;
 • Zorg dragen voor een gestructureerde afhandeling van administratieve documenten (van offerte tot betaling en after sales)
 • Verzamelen van markt- en klant informatie;
 • Vertegenwoordigen van de keten op verschillende beurzen.

De ultieme Sales & Events Manager voldoet aan de volgende eisen:

 • Minimaal 2 jaar ervaring met pro-actieve sales in de Amsterdamse hospitality;
 • In staat te werken met verschillende accountmanagent- en eventsreserveringssystemen;
 • Gedreven om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt;
 • Uitstekende organisator met oog voor detail;
 • 40 uur per week beschikbaar;
 • Vloeiend in de Engelse en Nederlandse taal.

Als Sales & Events Manager in deze organisatie in ontwikkeling, zul je beloond worden met een salaris tussen de €3000,- en €4000,- op basis van kennis en ervaring. Hier bovenop ontvang je een maximale bonus van 10%.

Gestelde eisen

Minimaal 2 jaar ervaring met pro-actieve sales in de Amsterdamse hospitality; In staat te werken met verschillende accountmanagent- en eventsreserveringssystemen.

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €4000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Voor een modern hotel met een eigen unieke vibe, ben ik op zoek naar energieke en creatieve Sales & Events Manager. Iedereen binnen de muren van deze locatie krijgt de mogelijkheid om zichzelf te zijn. Aan jou de taak om deze boodschap wereldkundig te maken! De keten maakt op dit moment een sterke groei door, waar jij een groot deel aan gaat bijdragen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de sales afdeling en dus het creeëren en ontwikkelen van business opportunities voor je lokale en nationale markt. Dit doe je, als voor jou vanzelfsprekend, door directe sales en relatiemanagement.

Heb jij minimaal 2 jaar zelfsturende sales ervaring binnen de Amsterdamse hospitality? Ben je pro-actief, gedreven door targets en een uitstekende relatiemanager? Dan ben jij de eigengereide Sales & Event Manager die ik zoek!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Assistent Bedrijfsleider Restaurant

  Vandaag geplaatst door Independent Hospitality

  Assistent Bedrijfsleider gezocht voor een gave horeca onderneming in Amsterdam!Als Assistent Bedrijfsleider zorg jij samen met je team dat alles vlekkeloos verloopt en dat gasten ongedwongen kunnen genieten van een avondje uit. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor:Het operationeel aansturen van het team;Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zowel collega's als gasten en zorgt ervoor dat er uitstekende kwaliteit en service wordt geleverd;Het nemen van beslissingen op de werkvloer t.a.v....

  Independent Recruiters
 • Bedrijfsleider Horeca

  Vandaag geplaatst door Independent Hospitality

  Bedrijfsleider Horeca gezocht! Voor een nostalgisch Amsterdamse horecabedrijf met een "wereldberoemd" product en zeer geliefd onder de Amsterdammer ben ik op zoek naar een gedreven en energieke bedrijfsleider!In de functie van bedrijfsleider heb jij de dagelijkse operationele verantwoordelijkheid en zorg jij voor een unieke ervaring voor gast en collega. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:Aansturing personeel; Personeelskosten beheersen;Het oplossen en voorkomen van klachten; De voorraad...

  Independent Recruiters
 • General Manager

  Vandaag geplaatst door Independent Hospitality

  Ambitieuze, aanstormend General Manager gezocht voor een kleinschalig hotel aan de rand van Den Bosch. Als General Manager houdt jij je bezig met alle afdelingen binnen het hotel. Je haalt veel energie uit het contact hebben met gasten en begeleidt je het team in de dagelijkse operatie. Samen met jouw team zorg je er voor dat het zowel de zakelijke als recreatieve gast aan niks ontbreekt. De General Manager houdt zich bezig met de dagelijkse operatie van het hotel; de front- en backoffice...

  Independent Recruiters
 • Chef kok

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Chef kok gezocht voor een gave horeca onderneming in Amsterdam! Een goede wijn, heerlijke vis en een Bourgondische levensgenieter is de combinatie die je in deze zaak veel tegen komt. Casual dining in een relaxte sfeer maar met een zeer hoge kwaliteit.Als Chef kok zorg jij samen met je team dat alles vlekkeloos verloopt en dat gasten kwalitatief hoogstaande gerechten krijgen gepresenteerd. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor:Het operationeel aansturen van het team;Alle administratieve...

  Independent Recruiters
 • Floor Manager Banqueting

  Gisteren geplaatst door Independent Hospitality

  Floor Manager Banqueting gezocht! Voor een grote evenementen locatie in Amsterdam ben ik op zoek naar een Floor Manager Banqueting. Binnen deze functie ben jij operationeel verantwoordelijk voor de veelzijdige evenementen, congressen en beurzen die op deze locatie worden gehouden.Als Floormanager ben jij dagelijks operationeel verantwoordelijk voor een grote verscheidenheid aan evenementen. Samen met jouw team zorg jij dat alles vlekkeloos verloopt en dat gasten ongedwongen kunnen genieten....

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank