Sous-chef

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Hospitality
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 10-07-2018
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wij zijn op zoek naar een sous-chef met een passie voor koken en een goede discipline. Je bent flexibel, stressbestendig en je houdt van een uitdaging!

De Sous-chef zal verantwoordelijk zijn voor de onderstaande criteria:

 • Bij afwezigheid van de chef kok draag je de volledige verantwoordelijkheid voor de keuken en heb je de directe leiding over het keukenteam van circa zes personen en een aantal leerlingen.
 • Verzorgen van de dagelijkse bestellingen (bij afwezigheid van de chef-kok). Opstellen van bestellijsten; doorgeven van bestellingen aan leveranciers. Zorgen voor de ontvangst¬controle en reclameren bij afwijkingen.
 • Bijdragen aan wijzigingen van de menukaart, uitproberen en beoordelen nieuwe recepten en het ontwikkelen en uitwerken zo nodig in receptinstructies voor medewerkers.
 • Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatie¬methoden (huisstijl).
 • En natuurlijk het uitgeven van de gerechten!

Onze nieuwe Sous-chef moet tenminste voldoen aan de volgende eisen:

 • Beschikken over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkt in een open keuken en hebt direct contact met alle gasten. Samen met de chef kok en het keukenteam vorm jij het kloppend hart van de zaak!
 • Je hebt een afgeronde koksopleiding en ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent een echte teamspeler en weet van wanten.

Copyright: Independent Hospitality

Wij bieden een goede salariëring, een prettige werkomgeving en de mogelijkheid voor een vierdaagse werkweek binnen een enthousiast en ambitieus team!

Gestelde eisen

Beschikken over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkt in een open keuken en hebt direct contact met alle gasten.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2000 - €3000 per maand

Informatie over Independent Hospitality

Wij zijn op zoek naar een sous-chef met liefde voor het vak en het gebruik van mooie producten. Als Sous-Chef ben je samen met de Chef-kok verantwoordelijk voor de gehele keuken en bij zijn afwezigheid eind verantwoordelijk. Ben jij iemand die samen met jou team er voor leeft om je gasten met een blij gevoel naar huis te laten gaan dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit restaurant, gevestigd in een rijksmonument, is tevens een bakkerij waar iedere dag vers brood word gebakken. Zowel de zakelijke als particuliere gast kan bij ons van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten van ontbijt-, lunch-, en dinergerechten. Tevens kan men bij ons terecht voor een high-tea, familiediner of vergaderarrangement. Ambachtelijk, vers, lekker, ongedwongen en exclusief bereid is ons handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Independent Hospitality
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Telefoniste medisch adviesbureau - 32 tot 40 uur - Huis ter Heide

  Gisteren geplaatst door XL Studenten Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een telefoniste voor een medisch adviesbureau in Huis ter Heide. Tijdens deze functie zal jij je bezig houden met het inplannen van verschillende aanvragen vanuit de gemeente. De aanvragen hebben betrekking op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en is voor personen die hulpbehoevend zijn. Denk hierbij aan huishoudelijke hulp of het aanvragen van een rolstoel. Wanneer jij een aanvraag ontvangt zorg jij ervoor dat de cliënt wordt teruggebeld en...

  Stad Vacaturebank
 • Administratief medewerker 32/40 uur per week

  Gisteren geplaatst door XL Studenten Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor de komende periode. In deze functie heb jij verschillende administratieve taken, denk hierbij aan het wijzigen persoonsgegevens in het systeem. Het contact met klanten om extra informatie op te vragen en ondersteunen bij verdere administratieve werkzaamheden. De opdrachtgever is een grote bekende uitvoeringsorganisatie op het gebied van pensioen diensten. Het kantoor zit in Amsterdam. Je komt te werken in een...

  Stad Vacaturebank
 • QESH Regiomanager Voedingsmiddelen

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en handhaving van het QESH-beleid van twee productielocaties (Zuid-oost Utrecht en Noord-Brabant).In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en handhaving van het QESH-beleid van twee productielocaties (Zuid-oost Utrecht en Noord-Brabant). Wat ga je doen?:Je stelt plannen op in overeenstemming met de normen en de wet- en regelgeving, met duidelijk meetbare targets;Je signaleert en analyseert...

  Independent Recruiters
 • IT Consultancy trainees gezocht voor een internationale softwareleverancier in Utrecht

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving IT-traineeship bij YoungCapital Professionals In ons IT-traineeship word jij opgeleid tot Consultant IT met praktijkervaring. Je start met een training van negen weken, waarvoor je een studievergoeding ontvangt. Onderwerpen die in het traineeship worden behandeld zijn onder andere wet- en regelgeving, Scrum, Requirements Engineering, Design Thinking, Design Sprint en Systeemarchitectuur. Naast theoretische verdieping word je individueel uitgedaagd met...

  Stad Vacaturebank
 • ILS-SAP medewerker bij Defensie

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor Defensie in Den Helder zijn wij op zoek naar een ILS-SAP medewerker (ILS = Integrated Logistics Support).De Maritieme Techniekgroep Sensor- en Wapensystemen (TG-SWS) is dé instandhouder van sensor- en wapensystemen voor de Koninklijke Marine. De groep ondersteunt de Koninklijke Marine en een aantal NATO-partners om de materiële gereedheid van sensoren, wapensystemen en functionele ketens te waarborgen.De Techniekgroep Sensoren- & Wapensystemen beschikt over hoogwaardige technologische...

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank