Rayonmanager Hotellerie

Baan gegevens

 • Bedrijf: independentrecruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 13-06-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Rayon Manager Hotellerie gezocht voor het luxe 4 en 5 sterren segment in Amsterdam. Heb jij een hart voor hospitality en zoek jij een functie waarbij jou persoonlijkheid het verschil maakt? Heb jij ervaring als leidinggevende binnen de hotellerie en ben jij iemand die zich goed kan verplaatsen in de opdrachtgever? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Rayon Manager is het jouw verantwoordelijkheid dat de geboden kwaliteit constant is, en dat de medewerkers zo optimaal mogelijk ingezet worden. Hierbij is het belangrijk dat de housekeeping managers en operationeel medewerkers aansturing, coaching en begeleiding krijgen.

De kwaliteit van de housekeeping afdeling is jouw hoogste prioriteit. In het belang van de opdrachtgever heb jij nauw contact met de housekeeping managers. Samen bepaal je de KPI's en zorg je ervoor dat deze worden gehaald. Dit alles om een zo constant mogelijke kwaliteit te leveren richting de opdrachtgever.

Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren onder andere:

 • Contact met opdrachtgevers en relatiebeheer, mogelijkheden creëren voor up- en crossselling;
 • Het bewaken en controleren van contract afspraken;
 • Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met je housekeeping managers;
 • De (door)ontwikkeling van de dienstverlening van het bedrijf;
 • In samenwerking met je Operationeel manager en andere rayonmanagers ontwikkel je nieuwe initiatieven;
 • Het voeren, uitwerken en initiëren van rapportages en het maken van een analyse ten behoeve van de financiële en operationele status;
 • Je bent verantwoordelijk voor het halen van en het sturen op deze resultaten, targets en kostenbesparingen, je maakt voorstellen ter verbetering.

Je bent in staat om rayon overschrijdend te denken en handelen waarbij het belang van de gehele organisatie voorop staat.

Voor de functie van Rayon Manager Hotellerie zijn wij op zoek naar de kandidaat die persoonlijk een open, mensgerichte werkomgeving kan stimuleren en hierop aanstuurt. Je bent pragmatisch, stuurt op cijfers en bent tegelijkertijd sterk in het relatiebeheer met je collega's en opdrachtgevers. Hospitality zit in jouw bloed, en je weet wat er belangrijk is voor een hotel.

De Rayon Manager die wij zoeken, voldoet aan de volgende criteria:

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie binnen de hotellerie:
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
 • Cijfermatig inzicht en analytisch sterk;
 • Klantgerichte, resultaatgerichte en daadkrachtige manager;
 • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit, het is jouw rayon en jouw verantwoordelijkheid.

Voor de functie van Rayonmanager hebben wij een salarisindicatie van € 2100,- tot € 2900,- bruto per 4 weken. Daarnaast heb je een auto, telefoon en laptop tot je beschikking. Mooie doorgroeimogelijkheden en een heel gaaf team vormen ook een onderdeel van de aanbieding.

Ik hoor graag van je!

Gestelde eisen

Cijfermatig inzicht en analytisch sterk; Klantgerichte, resultaatgerichte en daadkrachtige manager; Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit, het is jouw rayon en jouw verantwoordelijkheid.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2300 - €3200 per maand

Informatie over independentrecruiters

Rayon Manager Hotellerie gezocht voor het luxe 4 en 5 sterren segment in Amsterdam. Vanwege de groei van deze grote facilitaire organisatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega die het team in de regio Amsterdam komt versterken. Binnen je eigen regio geef je leiding aan jouw team bestaande uit housekeeping managers en ben je verantwoordelijk voor de relatie met opdrachtgevers en je medewerkers.

Heb jij een hart voor de hospitality en zoek jij een functie waarbij jou persoonlijkheid het verschil maakt? Heb jij ervaring als leidinggevende binnen de hotellerie en ben jij iemand die zich goed kan verplaatsen in de opdrachtgever? Dan zijn wij op zoek naar jou!

independentrecruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Operationeel F&B Manager

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Operationeel F&B Manager gezocht! Overkoepelend operationeel F&B manager gezocht voor drie zaken in het centrum van Amsterdam. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven operationele F&B manager ter uitbreiding van het management team van deze ambitieuze organisatie.Als Operationeel F&B Manager rapporteer jij direct aan de directie en verricht je administratieve werkzaamheden zoals het verwerken en controleren van de financiële afwikkeling van de diensten,...

  Independent Recruiters
 • Housekeeping Manager

  Gisteren geplaatst door independentrecruiters

  Ben jij die enthousiaste, daadkrachtige manager met eindverantwoordelijke ervaring binnen de housekeeping? Ben jij op zoek naar een functie waarbij jouw persoonlijkheid het verschil maakt? Voor een 4* en 5* sterren hotel in Maastricht zoeken wij een parttime housekeeping manager voor 20-30 uur per week. Lees snel verder, want ik hoor graag meer over jouw passie voor de hospitality! In deze rol als Housekeeping Manager heb je een coördinerende functie waarin jij ervoor zorgt dat de...

  Independent Recruiters
 • Operationeel Manager

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Operationeel Manager gezocht voor een groeiende horeca onderneming in Amsterdam! In deze rol ben je verantwoordelijk voor 3 restaurants en ben jij de schakel tussen de operatie en kantoor.Als Operationeel Manager zorg jij samen met je team dat de kwaliteit wordt gewaarborgd en dat alle financiële aspecten kloppen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor:Het coachen van de bedrijfsleiders en assistenten;Waarborging van de constante kwaliteit; Het monitoren van productiviteit, bestellingen,...

  Independent Recruiters
 • Manager Operations

  Eergisteren geplaatst door independentrecruiters

  Voor een vakantiepark zijn wij op zoek naar een manager operations in Zeewolde. Voor een van de grootste attracties van het park met dagelijks meer dan 3000 bezoekers ben jij eindverantwoordelijk voor de veiligheid, waterkwaliteit en onderhoud van het waterparadijs. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget en de planningen van mens en materiaal.Als Manager Operations heb je een bijzondere functie. Je begeeft je binnen een vakantieomgeving en je bent samen met jouw team...

  Independent Recruiters
 • Assistent Housekeeping Manager

  Toegevoegd op 15-06-2018 door Independent Recruiters

  Ben jij die leergierige, ervaren housekeeping supervisor en wil jij werken voor een van de grooste groeiende facilitaire dienstverleners in de hotellerie? Wij zoeken een Assistent Housekeeping Manager voor een mooi hotel in Amsterdam! In deze rol heb je een coördinerende functie waarin jij er samen met de Housekeeping Manager voor zorgt dat de Housekeeping afdeling up and running is. Jij geeft op dagelijkse basis leiding aan een team die afhankelijk van het hotel zal varriëren van grootte...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank