Sous-chef

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Hospitality
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 15-05-2018
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wij zijn op zoek naar een sous-chef met een passie voor koken en een goede discipline. Je bent flexibel, stressbestendig en je houdt van een uitdaging!

De Sous-chef zal verantwoordelijk zijn voor de onderstaande criteria:

 • Bij afwezigheid van de chef kok draag je de volledige verantwoordelijkheid voor de keuken en heb je de directe leiding over het keukenteam van circa zes personen en een aantal leerlingen.
 • Verzorgen van de dagelijkse bestellingen (bij afwezigheid van de chef-kok). Opstellen van bestellijsten; doorgeven van bestellingen aan leveranciers. Zorgen voor de ontvangst¬controle en reclameren bij afwijkingen.
 • Bijdragen aan wijzigingen van de menukaart, uitproberen en beoordelen nieuwe recepten en het ontwikkelen en uitwerken zo nodig in receptinstructies voor medewerkers.
 • Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatie¬methoden (huisstijl).
 • En natuurlijk het uitgeven van de gerechten!

Onze nieuwe Sous-chef moet tenminste voldoen aan de volgende eisen:

 • Beschikken over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkt in een open keuken en hebt direct contact met alle gasten. Samen met de chef kok en het keukenteam vorm jij het kloppend hart van de zaak!
 • Je hebt een afgeronde koksopleiding en ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent een echte teamspeler en weet van wanten.

Copyright: Independent Hospitality

Wij bieden een goede salariëring, een prettige werkomgeving en de mogelijkheid voor een vierdaagse werkweek binnen een enthousiast en ambitieus team!

Gestelde eisen

Beschikken over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkt in een open keuken en hebt direct contact met alle gasten.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2000 - €3000 per maand

Informatie over Independent Hospitality

Wij zijn op zoek naar een sous-chef met liefde voor het vak en het gebruik van mooie producten. Als Sous-Chef ben je samen met de Chef-kok verantwoordelijk voor de gehele keuken en bij zijn afwezigheid eind verantwoordelijk. Ben jij iemand die samen met jou team er voor leeft om je gasten met een blij gevoel naar huis te laten gaan dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit restaurant, gevestigd in een rijksmonument, is tevens een bakkerij waar iedere dag vers brood word gebakken. Zowel de zakelijke als particuliere gast kan bij ons van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten van ontbijt-, lunch-, en dinergerechten. Tevens kan men bij ons terecht voor een high-tea, familiediner of vergaderarrangement. Ambachtelijk, vers, lekker, ongedwongen en exclusief bereid is ons handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Independent Hospitality
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Operationeel F&B Manager

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Operationeel F&B Manager gezocht! Overkoepelend operationeel F&B manager gezocht voor drie zaken in het centrum van Amsterdam. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven operationele F&B manager ter uitbreiding van het management team van deze ambitieuze organisatie.Als Operationeel F&B Manager rapporteer jij direct aan de directie en verricht je administratieve werkzaamheden zoals het verwerken en controleren van de financiële afwikkeling van de diensten,...

  Independent Recruiters
 • Parttime HR Business Partner

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  De functie bestaat uit:Personeelsadministratie; Aanvragen van Subsidies; Ondersteuning op secretarieel gebied / agendabeheer; Systeem wordt verder geautomatieseerd waarvoor data entry werkzaamheden benodigd zijn; Inzetten van stagiairs; Begeleiden van het Wervings en Selectie proces.

 • Medewerker Facility

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Zorg jij dat alle facilitaire zaken binnen- en buitenshuis altijd goed geregeld zijn? Werk jij zelfstandig en weet jij lijnen naar de juiste personen uit te zetten? Solliciteer dan direct op de functie van Medewerker Facilitaire Dienst! In de functie van Facilitair Medewerker ben jij verantwoordelijk de uitvoering van de interne facilitaire zaken van het hoofdkantoor en de verschillende vestigingen (eigen beheer en franchise). Er komt een diversiteit aan vragen op je af omtrent schoonmaak,...

 • Sales Manager B2B

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Vind jij het leuk om met targets te werken, trends & ontwikkelingen bij te houden en de deal te sluiten? Dan ontvang ik graag jouw CV!Als Sales Manager B2B zullen jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden bestaan uit:Doen van (koude) acquisitie op B2B niveau;Het maken van afspraken, uitbouwen van je klantenbestand en aanboren van nieuwe prospects;Inzicht hebben in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod;Adviserende rol in het bereiken van de doelgroep van het bedrijf;Proactief...

  Independent Recruiters
 • Accountmanager Payroll

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Ben jij de gedreven Accountmanager Payroll en beschik jij over een stevige persoonlijkheid? Kun jij op management niveau communiceren met relaties en deze onderhouden als belangrijke opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou! De belangrijkste werkzaamheden van de Accountmanager Payroll die wij zoeken zijn: Proactief en creatief benaderen van potentiële klanten; Opbouwen van relaties doormiddel van contact en bezoeken; Bevinden van marktkansen; Vastleggen van contacten, gesprekken en...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank