HR Business Partner

Baan gegevens

 • Bedrijf: Holmatro
 • Plaats: Raamsdonksveer
 • Plaatsingsdatum: 11-12-2017
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Ben jij voor Holmatro de HR Business Partner die mede vorm wil geven aan een succesvol internationaal bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkzaamheden

Als HR Business Partner adviseer je op (strategisch) en tactisch niveau de business unit managers op het terrein van complexe HR vraagstukken en nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Je initieert innovatieve HR en veranderprojecten, waarbij je ook operationeel betrokken bent en mee uitvoert. De komende jaren staat ons HR beleid in het teken van een aantal belangrijke projecten waaronder het uitbouwen van Holmatro als aantrekkelijk werkgever, leiderschapsontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en het implementeren van core values en de daarbij behorende HR instrumenten in onze buitenlandse vestigingen. Je ziet in deze baan een fantastische uitdaging om - bij een Nederlands maakbedrijf, wereldwijd actief en met een kwalitatief hoogwaardig en aansprekend product - HR verder op de kaart te zetten en zowel teams als individuen te ontwikkelen. Samen met nog twee andere HR Business Partners ben je verantwoordelijk voor de afdeling HR.

Gestelde eisen

Wie zoeken wij?
Qua persoonlijkheid pas je binnen de Holmatro cultuur. Dat betekent onder meer dat je zelfsturend en hands on ingesteld bent, beschikt over een grote dosis enthousiasme, een professionele en servicegerichte instelling alsook over een grote veranderbereidheid en niet in de laatste plaats over natuurlijk leiderschap. Specifiek voor deze rol is het belangrijk dat je verbindend, mensgericht, daadkrachtig, overtuigend en ontwikkelingsgericht bent. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt meerdere jaren relevante HR ervaring in een veranderende organisatie, bij voorkeur in een internationale technische productieomgevingen. Je bent breed ontwikkeld en hebt daardoor kennis van alle HR aspecten. Meer specifiek is ervaring met leiderschapstrajecten, management- en talentdevelopment en train the trainer methodieken relevant voor deze positie.

Uren

40

Meer informatie

Wat bieden wij?
Een zelfstandige, afwisselende job in een internationaal bedrijf, waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd. Er is volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen en collegialiteit. Elkaar opzoeken, vernieuwen, zelfsturend zijn en je gezond verstand gebruiken zijn sleutelwoorden.

Wil je deel uitmaken van ons succes?

Stuur dan je motivatie en CV per e-mail naar werken@holmatro.com. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Diana Bogaarts. Diana is telefonisch bereikbaar via +31 (0)162-751400.

Informatie over Holmatro

De hydraulische gereedschappen en systemen van Holmatro worden wereldwijd gebruikt bij reddingsoperaties, industriële toepassingen en special tactics. Dit soort toepassingen vraagt onder alle omstandigheden om betrouwbare materialen. Om er zeker van te zijn dat Holmatro-gebruikers hun specialistische werk optimaal kunnen uitvoeren, streven we ernaar de 'best-in-class' marktleider te zijn door baanbrekende technologie in te zetten.

Mastering power vormt de basis van onze visie. Voor al onze producten geldt dat alleen beheerste kracht effectief kan worden ingezet. Met Holmatro gereedschappen kun je als gebruiker de enorme hydraulische krachten praktisch, gecontroleerd en veilig toepassen, zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden.

Holmatro
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • HR Adviseur parttime | Leeuwarden

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leeuwarden opzoek naar een parttime P&O adviseur, omschrijving van de werkzaamheden zijn:Formuleert strategische HR doelstellingen, waarbij rekening wordt gehouden met relevante interne en externe ontwikkelingen en adviseert de Directie ten behoeve van de realisatie van de organisatiedoelstellingen; Opstellen en verbeteren HR procedures en beloningssystemen; Adviseert de Directie bij juridische arbeidsrechtelijke vraagstukken;Adviseert...

  Stad Vacaturebank
 • HR medewerker

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een klant, welke gevestigd is in de Eemshaven, zijn wij op zoek naar een allround HR medewerker. Het betreft een brede, solistische functie waarin alle HR facetten aan bod komen. Je maakt onderdeel uit van een groter HR team die gevestigd is in Utrecht. Met deze collega’s werk je nauw samen. 1 dag per maand werk je vanuit het kantoor in Utrecht. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week. Wat ga je doen: Je ondersteunt bij alle HR processen; Je speelt een belangrijke rol...

  Stad Vacaturebank
 • Fulltime HR medewerker Eemshaven

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een klant, welke gevestigd in de Eemshaven, zijn wij op zoek naar een allround HR medewerker. Het betreft een brede, solistische functie waarin alle HR facetten aan bod komen. Je maakt onderdeel uit van een groter HR team die gevestigd is in Utrecht. Met deze collega’s werk je nauw samen. 1 dag per maand werk je vanuit het kantoor in Utrecht. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week. Wat ga je doen: Je ondersteunt bij alle HR processen; Je speelt een belangrijke rol bij...

  Stad Vacaturebank
 • FT Medewerker Marketing en Sales regio Leiden

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een goede opdrachtgever van ons gelegen tussen Leiden en Den Haag, zijn wij op zoek naar een medewerker Marketing en Sales. Als medewerker marketing en sales ben jij een spin in het web van deze organisatie. Je werkt intensief samen met het sales team en je ondersteunt hen bij het schrijven van offertes en aanbestedingen. Ook werk je samen met het team operations en je ondersteunt en adviseert het MT. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van alle...

  Stad Vacaturebank
 • Helpdesk medewerker bij een onderzoeksbureau in Zoetermeer

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij voor de langere termijn op zoek naar een parttime of fulltime functie? Een onderzoeksbureau in Zoetermeer is opzoek naar een helpdeskmedewerker voor op de servicedesk!Als helpdeskmedewerker krijg je veel vragen binnen, telefonisch of via de mail. Je krijgt de training en hebt de tools om deze vragen te beantwoorden en voorkomende problemen voor het grootste deel zelf op te kunnen lossen. Daarbij houd je ook de onderzoeksprocessen in de gaten en stuur je proactief bij als je ziet dat...

  Stad Vacaturebank

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 283
 • Aantal bedrijven: 17
 • Aantal CV's: 22