Strategic Buyer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Oss
 • Plaatsingsdatum: 23-05-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Met jouw ruime inkoopervaring (MBA, NEVI 2) ben jij op strategisch niveau verantwoordelijk voor de inkoop van indirecte goederen en diensten. Jij bent sparring partner voor alle belanghebbenden, tilt de inkoopafdeling naar een hoger niveau van professionaliteit én hebt oog voor besparingen.

Vacaturenummer: UD-190518

In deze brede functie heb jij als doel de inkoopafdeling verder te professionaliseren. Om dit te bereiken werk je nauw samen met belanghebbenden (stakeholder management). Je zorgt dat de inkoopbehoeften inzichtelijk zijn, beheert én beïnvloedt de uitgaven en budgetten en je definieert de inkoopstrategieën. Daarnaast het implementeren van efficiënte inkoopprocessen, door de gebruiksvriendelijkheid weet jij de interne klant te overtuigen hier optimaal gebruik van te maken. Aan de andere kant heb je extern contact met leveranciers. Jij weet wat er op de markt speelt als het gaat over de inkoop van indirecte goederen en diensten. Creëren en onderhouden van een solide netwerk van compliant leveranciers, je organiseert regelmatig functioneringsgesprekken en beperkt daarmee het aanbodrisico. Met het oog op besparing ben jij tot slot altijd bezig met procesverbetering en de optimalisatie van voorrraad- en kapitaalbeheer.

Gestelde eisen

 •  Een relevante Bachelor of Master opleiding, aangevuld met een vakgerichte inkoopopleiding (MBA, NEVI 2);
 • ervaring met inkoop op het gebied van indirecte goederen, diensten, materialen en engineeringprojecten;
 • resultaatgericht, dynamisch, flexibel, hoge normen stellen aan zichzelf en anderen, pro-actief, in staat onder druk te werken om ambitieuze tijdlijnen te halen, teamspeler;
 • bewezen leiderschaps-, projectmanagement-, onderhandelings- en analytische vaardigheden;
 • uitstekende communicatieve- en presentatievaardigheden in het Nederlands en Engels.

Uren

Meer informatie

 Een internationaal georiënteerd productiebedrijf (Oss) dat, met behulp van complexe productieprocessen, technisch innovatieve grondstoffen produceert.

Wat bieden we?

Fulltime baan. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als vakantie- en ADV dagen, pensioenvoorziening en een nette reiskostenvergoeding.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Interim Organisatieadviseur 32 uur

  Toegevoegd op 12-06-2019 door Independent Recruiters

  Interim Organisatieadviseur gezocht voor onze gemeentelijke opdrachtgever. Ben jij snel beschikbaar voor een opdracht van 3 maanden, heb jij een Finance & Control achtergrond, kennis van complexe bestuurlijke informatievoorzieningen en daarnaast ook van interne beheersing? Solliciteer dan uiterlijk op vrijdag 17 juni!Onze opdrachtgever zoekt een tijdelijke Organisatieadviseur gedurende minimaal 3 maanden voor 32 uur per week. Deze organisatie is in 2018 begonnen met het opmaken van een...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank