Consultant

Baan gegevens

 • Bedrijf: YER Nederland B.V.
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 13-09-2019
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance


Algemene omschrijving

Als Consultant ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van een eigen klantenportefeuille. Je legt contacten, bouwt een netwerk op van specialisten, komt aan tafel bij potentiële opdrachtgevers en vertaalt dit naar een concrete samenwerking. Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt waardoor je een gesprekspartner bent op niveau en de opdrachtgever een passend advies kan geven voor zijn specifieke uitdaging.

Je bouwt zelfstandig aan een sterk netwerk van kandidaten die op detacheringsbasis aan de slag kunnen bij onze opdrachtgevers. Je zorgt voor dat je een blijvende band met de kandidaten en de opdrachtgevers opbouwt waardoor je altijd de perfecte match tussen hun kan realiseren. Kwaliteit, snelheid en heldere communicatie staan hierbij voorop.

Samen met een team van collega Consultants zal je vanuit ons kantoor in Berchem aan je landelijke klantenportefeuille werken. Naast efficiënt werken, ondernemen en scoren, vieren we de commerciële successen graag samen. Er worden bij YER regelmatig feestjes georganiseerd en je gaat regelmatig met collega’s iets drinken of een hapje eten. Enthousiasme en humor staan hoog in het vaandel.

YER is de organisatie van en voor professionals. YER is sinds 1987 actief en uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler binnen de arbeidsbemiddeling op Bachelor- en masterniveau, voor zowel tijdelijke als vaste invulling. Met 9 kantoren in Nederland zijn wij in Nederland sterk vertegenwoordigd. Op elk kantoor werken consultants die met marktkennis en expertise hun focusgebied inzetten voor opdrachtgevers en kandidaten.

Sinds 2019 hebben we de stap gezet naar de Belgische markt om ook hier, met onze expertise en marktkennis, de passende match tussen kandidaten en opdrachtgevers te verwezenlijken.

Consultant zijn bij YER betekent kiezen voor een ondernemende en zelfstandige positie met veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Je hebt duidelijke doelstellingen en naast een goed salaris is er een nog interessantere koppeling tussen jouw eigen succes en je beloning. Het resultaat telt, waarbij snelheid en kwaliteit essentieel zijn.

YER is bezig met een succesvol team uit te bouwen in België. Dit kan maar op één manier, met een ervaren topteam! Wij bieden jou de kans om mee te bouwen aan ons én aan je eigen succes!

 • Bachelor werk- en denkniveau
 • Interesse in de technische sector
 • Minimaal 2 jaar ervaring binnen soortgelijke functie
 • Resultaatgericht en ondernemend
 • Proactief
 • Overige belangrijke competenties: Sociaal, communicatief, overtuigend commercieel, sterk organiserend vermogen en mensgerichte benadering

Gestelde eisen

Zie omschrijving van de vacature.

Uren

Zie omschrijving van de vacature.

Salaris

x

Bedrijfsprofiel

Wij zijn op zoek naar nieuwe ambitieuze collega's! Ben jij gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Kom dan ons team versterken!

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Manager Operations IT Workspace

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Manager Operations IT Workspace in Amsterdam gezocht! Wil je meer klantencontact en heb jij de juiste coaching en management skills? Lees dan snel verder In deze rol geef je leiding en werk je samen met Project Managers, Cloud en Support Engineers. Je geeft coaching en training aan dieverse collega's, daarnaast weet je nieuwe klanten op te leveren en goede 24/7 dienstverlening in strand te houden.De primaire taak is het aan je afdeling om de bereikbaarheid van klantoplossingen te waarborgen...

  Independent Recruiters
 • Commercieel Manager

  Toegevoegd op 20-09-2019 door Independent Recruiters

  Ben jij de creatieve verbinder waar wij op zoek naar zijn? Als Commercieel Manager haal jij je energie uit het generen van klantrelaties, ben je stressbestendig en flexibel om zelf ook mee te draaien in het operationele proces. Dit is jouw kans om een bijdrage te leveren aan deze high-end cateraar die enkel opereert op het hoogste niveau! Als Commercieel Manager ben je mede-verantwoordelijk voor het versterken van de positie van deze organisatie in de markt. Hierbij horen de volgende...

  Independent Recruiters
 • Word Fulltime logistiek bijstuurder bij transportbesturingscentrum NS in Zwolle

  Toegevoegd op 20-09-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor het Regionale Bijsturingcentrum in Zwolle zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste logistieke bijstuurders. Wat ga je doen in deze functie? Je bent samen met jouw collega's verantwoordelijk om de vertragingen om en rond Amsterdam op te lossen en de doorstroming te waarborgen op de knooppunten. Je gaat machinisten aansturen en communiceren met andere aanbieders op het spoor en andere procesleiders. Hierbij maak je onder andere gebruik van een digitaal programma dat...

  Stad Vacaturebank
 • Fulltime Risk Operational medewerker gezocht bij ICS in Diemen

  Toegevoegd op 19-09-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wat ga je doen?Als Risk Operational medewerker is het jouw taak om risico's op het gebied van bedrijfsvoering binnen de afdelingen in kaart. Zo kijk je naar de huidige bedrijfsvoering en analyseer je welke risico's zich vormen binnen deze processen. Je wordt volledig meegenomen in de werkzaamheden binnen het diverse en zelfsturende team. Met jouw ervaring in de financiële sector, ga jij je verder ontwikkelen bij ICS. Jij maakt de verschillende afdelingen snel eigen...

  Stad Vacaturebank
 • General Manager Waddeneiland

  Toegevoegd op 19-09-2019 door Independent Recruiters

  Voor een fantastische locatie op één van de waddeneilanden zijn wij op zoek naar een General Manager! Deze comfortabele thuishaven biedt met haar appartementen en hotelkamers voor zowel hotelgasten als passanten een prettig verblijf en mooie F&B. Binnen de functie van General Manager ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:Het actief coachen en trainen van het gehele team op het gebied van service en procedures;Het realiseren van de vooropgestelde doelstellingen;Opstellen van de...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank