Supply Chain Specialist

Baan gegevens

 • Bedrijf: YER Nederland B.V.
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 14-06-2019
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance


Algemene omschrijving

De Supply Chain Specialist is een analytische functie voor het optimaliseren van de ruilartikelkringloop binnen de afdeling supply chain and poolmanagement. Een van de voornaamste bezigheden is het inrichten en de evaluatie van de ruilartikelkringloop (supply chain) per vliegtuigtype. Dit op een wijze dat enerzijds wordt voldaan aan het gestelde service levels en anderzijds een zo economisch mogelijke afstemming wordt verkregen tussen de verbonden kosten aan het in voorraad nemen en houden van componenten, inclusief logistieke en maintenance kosten en kosten voortvloeiend uit tekorten.

Als Supply Chain Specialist maak je afspraken met interne repair shops en geef je opdracht aan de inkoopafdeling om met externe leveranciers contracten af te sluiten (zowel nieuwe contracten als renewal van contracten). Je ondersteunt het aanmaken van recommandaties van voorraden voor klanten van Component Services (CS) en voor het optimaliseren van de (pool)voorraden. Je rapporteert over de reliability van componenten en doet aanbevelingen ter verbetering ervan. Tevens ben je projectleider van toegewezen projecten, vertegenwoordig je Component Services in diverse overleggen om de Total Cost of Ownership voor componenten te minimaliseren. Daarnaast is een belangrijk deel om de forecasting zo nauwkeurig mogelijk te krijgen.

Onze opdrachtgever is een zeer bekende vliegmaatschappij. De organisatie kenmerkt zich door een hands-on, praktische inslag.

Heb jij ervaring met complexe voorraadplanningsvraagstukken en heb je een achtergrond in supply chain management, technische bedrijfskunde of econometrie? Ben je een expert in het overzien van complexe processen? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Voor deze vacature zoeken wij kandidaten met minimaal twee jaar werkervaring (Bij voorkeur als supply chain engineer of specialist) met een afgeronde universitaire opleiding in de richting supply chain management, technische bedrijfskunde of econometrie. Je bent in staat complexe processen te overzien (helicopter-view), je hebt ervaring met complexe voorraadplanningsstukken en projectmatig werken. Daarnaast heb je kennis van bedrijfseconomie met name op het gebied van investeringen en kostenbepalingsvraagstukken. Je hebt uitstekende analytische vaardigheden en weet mensen te overtuigen. Het realiseren van doelen, plannen en organiseren, initiatief nemen, organisatiebewustzijn en vakkundigheid zijn competenties die op jou van toepassing zijn.

Gestelde eisen

Zie omschrijving van de vacature.

Uren

Zie omschrijving van de vacature.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn op zoek naar nieuwe ambitieuze collega's! Ben jij gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Kom dan ons team versterken!

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Welke baan past bij mij?

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Wist je dat: je ook met deze vragen terecht kan bij onze kundige HR-medewerkers van FlevoDirect? Je bent altijd van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend en oriƫnterend arbeidsadvies gesprek.

  Stad Vacaturebank
 • Welke baan past bij mij?

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Wist je dat: je ook met deze vragen terecht kan bij onze kundige HR-medewerkers van FlevoDirect? Je bent altijd van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend en oriƫnterend arbeidsadvies gesprek.

  Stad Vacaturebank
 • Operational Supplier Manager

  Eergisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  You will act on operational and tactical level in management teams of the Supplier Network Management department and drive goals in line with the supply chain management 2020 vision You will coordinate and manage operational annual plans You will build and maintain a network of in- and external stakeholders/partners and represent the organization You will evaluate organizational design for own functional discipline, (work)processes and systems and initiate and implement changes and...

  Stad Vacaturebank
 • Adviseur Real Estate

  Eergisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als Adviseur Real Estate richt je je op opdrachten die zich bevinden op het snijvlak van vastgoed, organisaties binnen de (semi)overheid en het bedrijfsleven. Op het gebied van vastgoed werk je aan complexe opgaves zoals vastgoedvisies, strategische huisvestingsplannen, businesscases en portfoliomanagement. Op het gebied van organisatieadvies gaat het bijvoorbeeld om organisatie-inrichting en ontwikkelingsvraagstukken of om businesscases voor in- of uitbesteding. Jij weet als geen ander dat...

  Stad Vacaturebank
 • Baliemedewerker

  Toegevoegd op 14-06-2019 door Independent Recruiters

  Als Baliemedewerker ben jij het kloppende hart van deze organisatie, gevestigd in Amsterdam.In de functie van Baliemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de organisatie richting de verschillende klanten maar ook intern in het bedrijf. Je zal dan ook als eerste op kantoor aanwezig zijn (08:00 uur) en zorgt ervoor dat alles netjes, bijgevuld en klaar staat voor de nieuwe dag! Geen dag is hetzelfde en je wordt geleefd door de verschillende interne- en externe vragen. Dit houdt...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank