Word fulltime verzekeringsadviseur bij groeiende organisatie in Groningen

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 14-06-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Onze klant is al tientallen jaren actief in de verzekeringswereld. Ze hebben meerdere vestigingen in het noorden en staan voor de hoogst mogelijke normen op het terrein van verzekeringen. Ze bedienen de volledige markt; zowel van grootzakelijke klanten waar het om miljoenen euro's gaat tot de studenten in Stad die op zichzelf gaan wonen.

Doordat het aantal klanten blijft groeien zijn wij voor hen op zoek naar een fulltime verzekeringsadviseur voor de particuliere markt. In deze functie ben je samen met enkele collega's verantwoordelijk voor het adviseren en helpen van particuliere klanten die vragen hebben over hun verzekering, polis of royement. Door jouw kunde en kennis help je de klant en ben je als het ware de spil tussen de klant en de verzekeringsadministratie. Wanneer een klant je opbelt doe je direct onderzoek waar iemand bijvoorbeeld zijn nieuwe auto het beste kan onderbrengen. Natuurlijk voelen je commerciële voelsprieten direct aan dat het huishouden nog wel meerdere auto's heeft die je ergens kunt onder brengen. Je bent iemand die verkoopkansen signaleert en deze omzet in kansen. Die een krachtige persoonlijkheid heeft en een stevige gesprekspartner is. Het is een uitdagende functie waarbij er ook doorgroeimogelijkheden zijn naar bijvoorbeeld de grootzakelijke markt en/of de buitendienst.

Op de locatie in Groningen werken ongeveer 16 collega's. Elke middag wordt er samen geluncht en er heerst een hechte, goede sfeer. De locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Je zult in eerste instantie een jaarcontract aangeboden krijgen bij de opdrachtgever zelf. het betreft hier een functie voor langere tijd dus op termijn een vaste aanstelling behoort zeker tot de mogelijkheden.

Wat wij bieden:

 • Een contract bij de opdrachtgever zelf; geen uitzendcontract dus.
 • Zeer uitdagende functie binnen de financiële sector.
 • Een functie met doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld grootzakelijk en/of de buitendienst.
 • Een salaris tussen de 2300 en 2700 euro, afhankelijk van ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; reiskosten, 27 vakantiedagen, goed pensioenplan.

Wat wij vragen:

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je bent in het bezit van Wft Schade en Wft Basis;
 • Je hebt een krachtige persoonlijkheid en bent niet bang je mening te geven.
 • Je ziet verkoopkansen en bent communicatief sterk.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

40 - 40 uur

Bedrijfsprofiel

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou aan de juiste baan te helpen én zo goed mogelijk begeleiden in je carrière.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Welke baan past bij mij?

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Wist je dat: je ook met deze vragen terecht kan bij onze kundige HR-medewerkers van FlevoDirect? Je bent altijd van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend en oriënterend arbeidsadvies gesprek.

  Stad Vacaturebank
 • Welke baan past bij mij?

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Wist je dat: je ook met deze vragen terecht kan bij onze kundige HR-medewerkers van FlevoDirect? Je bent altijd van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend en oriënterend arbeidsadvies gesprek.

  Stad Vacaturebank
 • Operational Supplier Manager

  Eergisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  You will act on operational and tactical level in management teams of the Supplier Network Management department and drive goals in line with the supply chain management 2020 vision You will coordinate and manage operational annual plans You will build and maintain a network of in- and external stakeholders/partners and represent the organization You will evaluate organizational design for own functional discipline, (work)processes and systems and initiate and implement changes and...

  Stad Vacaturebank
 • Adviseur Real Estate

  Eergisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als Adviseur Real Estate richt je je op opdrachten die zich bevinden op het snijvlak van vastgoed, organisaties binnen de (semi)overheid en het bedrijfsleven. Op het gebied van vastgoed werk je aan complexe opgaves zoals vastgoedvisies, strategische huisvestingsplannen, businesscases en portfoliomanagement. Op het gebied van organisatieadvies gaat het bijvoorbeeld om organisatie-inrichting en ontwikkelingsvraagstukken of om businesscases voor in- of uitbesteding. Jij weet als geen ander dat...

  Stad Vacaturebank
 • Baliemedewerker

  Toegevoegd op 14-06-2019 door Independent Recruiters

  Als Baliemedewerker ben jij het kloppende hart van deze organisatie, gevestigd in Amsterdam.In de functie van Baliemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de organisatie richting de verschillende klanten maar ook intern in het bedrijf. Je zal dan ook als eerste op kantoor aanwezig zijn (08:00 uur) en zorgt ervoor dat alles netjes, bijgevuld en klaar staat voor de nieuwe dag! Geen dag is hetzelfde en je wordt geleefd door de verschillende interne- en externe vragen. Dit houdt...

  Independent Recruiters

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank