Controller bij Waternet

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 12-07-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ben jij de ervaren Controller waar wij op zoek naar zijn? Kom dan nu werken als Coördinator Controller bij Waternet!

Inzicht in besteding van publieke- en derdengelden. Dat is toch wel heel belangrijk! Als Coördinator Control ben je daar (samen met 8 collega’s) verantwoordelijk voor. OK, niet voor heel Waternet maar onze afvalwater/drinkwater afdeling. Jij geeft (gevraagd en ongevraagd) advies aan programmamanagers, projectleiders en het afdelingsmanagement over bv beschikbare budgetten, benodigde inkoopopdrachten, gerealiseerde productie e.d.. Als een ware helderziende overzie en doorzie je het gehele werkveld binnen de afdeling en onderhoud je nauwe contacten met de afdeling Financiën. Je houdt de vinger aan de pols bij alle budgethouders en verricht naast het coördineren ook dezelfde werkzaamheden als de Senior medewerkers control. Als het over complexe onderdelen gaat ben jij het aanspreekpunt en je zorgt dat er altijd verantwoord beleid wordt gevoerd. Niet het minst belangrijke; je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring over te dragen. Je standplaats is Spaklerweg.

Gestelde eisen

Jij bent van nature een echte leider. Je krijgt mensen makkelijk mee en houdt zonder moeite overzicht. Ook als het druk is. Efficiëntie is voor jou een sport. Of het nou over procesverbetering, kostenbewust werken, het aanspreken op het houden aan gemaakte afspraken of tijdsdruk gaat – jij zorgt dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt. Dit natuurlijk zonder oog voor je omgeving en verschillende (soms tegenstrijdige) belangen te verliezen. Naast proces, financiële en administratieve skills heb je ook duidelijke people skills. Als je in een overheidsbedrijf gewerkt hebt, vinden we je nu al extra leuk!
Dan de harde eisen:

Minimaal een afgeronde HBO
Affiniteit met controlling
Op z’n minst drie jaar ervaring op control afdeling
Drie (of meer) jaar ervaring als coördinator / leidinggevende

Jouw competenties:
Analytisch
Cijfermatig
Leidinggevend
Teamspeler

Uren

36

Salaris

3540

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat hier om een contract van minimaal een jaar. Als je bij Waternet werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. De Sectorale Arbeidsvoorwaardenregelingen Waterschap personeel (SAW) biedt je een mooi pakket, waarbij je zelf je eigen keuzes kunt maken. In ruil voor je inzet en betrokkenheid krijg je van ons:

Een salaris van maximaal € 3.540,- (salarisschaal 9) bruto per maand op basis van 36 uur per week.
20 vakantiedagen
Flexibele werktijden en “tijd voor tijd” indien nodig
Reiskostenvergoeding obv eigen vervoer is € 0.19 ct per km en voor OV wordt reiskosten volledig vergoed.
Een vrij besteedbaar budget (ongeveer 20% van je salaris). Hiermee kun je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen, of een opleiding. Of gewoon laten uitbetalen. Kan ook.
Een opleidingsbudget van € 1.000,- per jaar.
Een goed pensioenfonds van het ABP


De sluitingsdatum van deze vacature is maandag 23 juli om 09.00 uur.Tags: planning & control, Fulltime, Full-time, full time, Amsterdam, Tijdelijk dienstverband, Tijdelijk werk, Tijdelijk contract.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.

Bedrijfsprofiel

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten.

Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar uitgebreide netwerk kan Olympia bedrijven en uitzendkrachten de voordelen bieden van een grote landelijke organisatie gecombineerd met de kracht en betrokkenheid van lokaal ondernemerschap. Oftewel: “We love to work for you”… en dát maakt het verschil.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Telefoniste medisch adviesbureau - 32 tot 40 uur - Huis ter Heide

  Gisteren geplaatst door XL Studenten Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een telefoniste voor een medisch adviesbureau in Huis ter Heide. Tijdens deze functie zal jij je bezig houden met het inplannen van verschillende aanvragen vanuit de gemeente. De aanvragen hebben betrekking op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en is voor personen die hulpbehoevend zijn. Denk hierbij aan huishoudelijke hulp of het aanvragen van een rolstoel. Wanneer jij een aanvraag ontvangt zorg jij ervoor dat de cliënt wordt teruggebeld en...

  Stad Vacaturebank
 • Administratief medewerker 32/40 uur per week

  Gisteren geplaatst door XL Studenten Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor de komende periode. In deze functie heb jij verschillende administratieve taken, denk hierbij aan het wijzigen persoonsgegevens in het systeem. Het contact met klanten om extra informatie op te vragen en ondersteunen bij verdere administratieve werkzaamheden. De opdrachtgever is een grote bekende uitvoeringsorganisatie op het gebied van pensioen diensten. Het kantoor zit in Amsterdam. Je komt te werken in een...

  Stad Vacaturebank
 • QESH Regiomanager Voedingsmiddelen

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en handhaving van het QESH-beleid van twee productielocaties (Zuid-oost Utrecht en Noord-Brabant).In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en handhaving van het QESH-beleid van twee productielocaties (Zuid-oost Utrecht en Noord-Brabant). Wat ga je doen?:Je stelt plannen op in overeenstemming met de normen en de wet- en regelgeving, met duidelijk meetbare targets;Je signaleert en analyseert...

  Independent Recruiters
 • IT Consultancy trainees gezocht voor een internationale softwareleverancier in Utrecht

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving IT-traineeship bij YoungCapital Professionals In ons IT-traineeship word jij opgeleid tot Consultant IT met praktijkervaring. Je start met een training van negen weken, waarvoor je een studievergoeding ontvangt. Onderwerpen die in het traineeship worden behandeld zijn onder andere wet- en regelgeving, Scrum, Requirements Engineering, Design Thinking, Design Sprint en Systeemarchitectuur. Naast theoretische verdieping word je individueel uitgedaagd met...

  Stad Vacaturebank
 • ILS-SAP medewerker bij Defensie

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor Defensie in Den Helder zijn wij op zoek naar een ILS-SAP medewerker (ILS = Integrated Logistics Support).De Maritieme Techniekgroep Sensor- en Wapensystemen (TG-SWS) is dé instandhouder van sensor- en wapensystemen voor de Koninklijke Marine. De groep ondersteunt de Koninklijke Marine en een aantal NATO-partners om de materiële gereedheid van sensoren, wapensystemen en functionele ketens te waarborgen.De Techniekgroep Sensoren- & Wapensystemen beschikt over hoogwaardige technologische...

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank