Telefonisch Relatiebeheerder

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 10-07-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ben jij degene die onze klanten blij gaat maken met excellente dienstverlening en een passend advies?

Als Telefonisch Klantmanager ben je verantwoordelijk voor het behoud van de klanten van Eneco. Dit doe je door perfect in te spelen op de behoefte van de klant waardoor hij in ieder contact excellente dienstverlening en een passend advies ervaart.

Verder:

 • Je voert inbound gesprekken over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld contractverlening, mutaties, facturatie of verhuizingen;
 • Je belt outbound campagnes na die passen bij de behoefte van de klantgroep, zoals
 • Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van je calls
 • Je behandelt e-mails vanuit de klanten;
 • En je denkt actief mee met je team aan verbeterideeën, feedback en campagnes voor klanten.

Gestelde eisen

Je bent met je collega Telefonisch Klantmanagers en de afdeling commercie verantwoordelijk voor je eigen ‘winkel’. Ondernemerschap is daarin essentieel. Je bent iemand die makkelijk schakelt en zowel dienstverlenend als commercieel is ingesteld. Ook ben je nauwkeurig en geordend en stel je prioriteiten.

Omdat je in een zelf organiserend team werkt is het belangrijk dat je aanspreekbaar bent op gedrag en resultaat, dat je feedback geeft om anderen beter te maken en dat je zelfstandig werkt binnen de kaders van de afdeling.

Tot slot ben je positief ingesteld en leergierig. Naast deze competenties vragen we onderstaand:

 • Minimaal een diploma op mbo-4/havo of een hbo propedeuse;
 • Minimaal een jaar ervaring hebben bij in dienstverlenende functie (zoals horeca, reisbranche, detailhandel);
 • Je bent resultaatgericht en wil de sale graag sluiten;
 • Je hebt ervaring met het werken met targets en vindt dit ook erg uitdagend.

Uren

40

Salaris

2386

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Bij start in deze rol ontvang je een salaris in schaal 5, € 13,77 bruto per uur en wordt je verder opgeleid tot Telefonisch Klantmanager schaal 6, € 15,14 bruto per uur. Verder ontvang je een reiskostenvergoeding op basis van de volledige kosten van het openbaar vervoer, tot maximaal 60 kilometer vanaf Rotterdam-Alexander. Daarnaast biedt Eneco je ondersteuning en coaching op het gebied van kennis, en gespreksvaardigheden evenals persoonlijke ontwikkeling.

De afdeling is geopend van 08.00 – 19.00 uur. Je bent minimaal 1 avond per week beschikbaar. Een vaste vrije dag gaat in overleg met je team. Je bent per 25 juni beschikbaar voor de training en vanaf dat moment ben je in ieder geval 3 weken fulltime (40 uur) beschikbaar. Vakantieplannen gaan in overleg, heb je al iets gepland geef dit dan op voorhand aan.

Functie is voor 32 tot 40 uur, dit is bespreekbaar in overleg.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.

Bedrijfsprofiel

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten.

Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar uitgebreide netwerk kan Olympia bedrijven en uitzendkrachten de voordelen bieden van een grote landelijke organisatie gecombineerd met de kracht en betrokkenheid van lokaal ondernemerschap. Oftewel: “We love to work for you”… en dát maakt het verschil.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ManagementVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Management Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Management.
 • Telefoniste medisch adviesbureau - 32 tot 40 uur - Huis ter Heide

  Gisteren geplaatst door XL Studenten Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een telefoniste voor een medisch adviesbureau in Huis ter Heide. Tijdens deze functie zal jij je bezig houden met het inplannen van verschillende aanvragen vanuit de gemeente. De aanvragen hebben betrekking op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en is voor personen die hulpbehoevend zijn. Denk hierbij aan huishoudelijke hulp of het aanvragen van een rolstoel. Wanneer jij een aanvraag ontvangt zorg jij ervoor dat de cliënt wordt teruggebeld en...

  Stad Vacaturebank
 • Administratief medewerker 32/40 uur per week

  Gisteren geplaatst door XL Studenten Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor de komende periode. In deze functie heb jij verschillende administratieve taken, denk hierbij aan het wijzigen persoonsgegevens in het systeem. Het contact met klanten om extra informatie op te vragen en ondersteunen bij verdere administratieve werkzaamheden. De opdrachtgever is een grote bekende uitvoeringsorganisatie op het gebied van pensioen diensten. Het kantoor zit in Amsterdam. Je komt te werken in een...

  Stad Vacaturebank
 • QESH Regiomanager Voedingsmiddelen

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en handhaving van het QESH-beleid van twee productielocaties (Zuid-oost Utrecht en Noord-Brabant).In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en handhaving van het QESH-beleid van twee productielocaties (Zuid-oost Utrecht en Noord-Brabant). Wat ga je doen?:Je stelt plannen op in overeenstemming met de normen en de wet- en regelgeving, met duidelijk meetbare targets;Je signaleert en analyseert...

  Independent Recruiters
 • IT Consultancy trainees gezocht voor een internationale softwareleverancier in Utrecht

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving IT-traineeship bij YoungCapital Professionals In ons IT-traineeship word jij opgeleid tot Consultant IT met praktijkervaring. Je start met een training van negen weken, waarvoor je een studievergoeding ontvangt. Onderwerpen die in het traineeship worden behandeld zijn onder andere wet- en regelgeving, Scrum, Requirements Engineering, Design Thinking, Design Sprint en Systeemarchitectuur. Naast theoretische verdieping word je individueel uitgedaagd met...

  Stad Vacaturebank
 • ILS-SAP medewerker bij Defensie

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor Defensie in Den Helder zijn wij op zoek naar een ILS-SAP medewerker (ILS = Integrated Logistics Support).De Maritieme Techniekgroep Sensor- en Wapensystemen (TG-SWS) is dé instandhouder van sensor- en wapensystemen voor de Koninklijke Marine. De groep ondersteunt de Koninklijke Marine en een aantal NATO-partners om de materiële gereedheid van sensoren, wapensystemen en functionele ketens te waarborgen.De Techniekgroep Sensoren- & Wapensystemen beschikt over hoogwaardige technologische...

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank