Trisolis

Nijkerk Gld, Gelderland


Bedrijfsinformatie Trisolis

Trisolis Wij van Trisolis geloven dat door luisteren, een open dialoog en samenwerking bij individuen en organisaties hun innovatief en creatief vermogen het beste tot bloei komt. Om tot nieuwe oplossingen te komen voor sociale, economische en maatschappelijke uitdagingen.
Wat wij bieden is in de eerste plaats een gedegen kennis en ervaring op het gebied van het overheidsbeleid in het algemeen en stimuleringsmaatregelen in het bijzonder. Daar waar de kennis van de klant en ons onvoldoende is, schakelen wij via ons uitgebreide netwerk aan partners kennis bij. Om tot een maximaal en herkenbaar resultaat te komen waar onze klant verder mee kan.

Adresgegevens

Trisolis
Westkadijk 10C
Nijkerk Gld, Gelderland
https://trisolis.nl/
0332478610

1 Vacature van Trisolis

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Trisolis.

  • Medewerker advies en ontwikkeling

    Plaatsingsdatum: 11-11-2019
    Plaats: Nijkerk Gld

    Wij verbinden ondernemerschap aan maatschappelijke trends. Samen met onze klanten zoeken we voortdurend naar vernieuwing en onze werkwijze slaat aan. We hebben veel opdrachten en zien ook veel mogelijkheden om onze...

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank