Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Kinderopvang Kelsey B.V.

Amsterdam, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Kinderopvang Kelsey B.V.

Kinderopvang Kelsey B.V. Kinderopvang Kelsey biedt diverse opvangmogelijkheden voor kinderen in een veilige en inspirerende omgeving. We beschikken over twee prachtige kinderdagverblijven voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook beschikken wij over een na schoolse opvang van 4 tot 12 jaar.

Alle ruime, fris ogende en modern ingerichte vestigingen van Kinderopvang Kelsey kenmerken zich door openheid en transparantie.
Ons speciale pedagogische beleid is gebaseerd op verschillende pedagogische ideeën en theorieën. De beroepskrachten van onze flexibele kinderopvang besteden op alle locaties veel liefdevolle aandacht aan uw kind. Met veel passie, plezier en energie organiseren we allerlei bijzondere activiteiten, die gericht zijn op de lichamelijke gezondheid van kinderen en de ontwikkeling van hun motorische, sociale en creatieve vaardigheden.

Bij Kinderopvang Kelsey is ieder kind bijzonder door zijn of haar eigen karakter. Bij ons voelt het kind zich gewaardeerd

Adresgegevens

Kinderopvang Kelsey B.V.
Middenweg 333
Amsterdam, Noord-Holland
http://www.kinderopvangkelsey.nl
020 331 75 09

Geen Vacatures van Kinderopvang Kelsey B.V.

Kinderopvang Kelsey B.V. heeft nog geen vacatures geplaatst.

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank