Kinderdagverblijf Moppetoet

Amsterdam, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Kinderdagverblijf Moppetoet

Kinderdagverblijf Moppetoet Wij zijn gevestigd in Amsterdam Noord (achter de Gamma en Karwei en op een paar minuten loopafstand van Buiksloterham).

Al meer dan 25 Jaar bieden wij kinderopvang!
Ons motto is: “Het kind van vandaag is de toekomst van morgen”. De naam MOPPETOET is afgeleid van het snoezige, onschuldige en tedere aard van het kind.

Aangezien de eerste levensjaren van het kind erg belangrijk zijn voor de rest van hun leven, wordt de taak van verzorging, opvoeding en begeleiding door de MOPPETOET niet licht opgevat. In een hygiënische omgeving zorgen wij er dan ook voor dat het kind zich veilig en prettig ontwikkelt in een liefdevolle, warme, professionele en leerrijke omgeving. De Moppetoet wil met haar aanbod bereiken dat het kind zich prettig voelt en basisvaardigheden opdoet die haar / hem handvatten geeft om de stap naar de basisschool aan te kunnen.

Adresgegevens

Kinderdagverblijf Moppetoet
Heggerankweg 192
Amsterdam, Noord-Holland
http://www.moppetoet.nl/
06 - 53 844 975

Geen Vacatures van Kinderdagverblijf Moppetoet

Kinderdagverblijf Moppetoet heeft nog geen vacatures geplaatst.

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank