Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

VONQ BV

Rotterdam, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie VONQ BV

VONQ BV VONQ plaatst online vacatures op de juiste plek. Heel simpel: wij geven per vacature advies over de mix van vacaturesites die het beste werkt. Een advies dat niet zomaar uit de lucht komt vallen, maar altijd gebaseerd is op gedegen onderzoek. Vervolgens plaatsen we de vacature en kunnen wij reacties desgewenst ook nog voor je filteren. VONQ is niet zomaar een doorgeefluik voor vacatures, maar denkt continu kritisch met je mee. En dat heeft een hoop voordelen:

Effectief Een vacature plaatsen via VONQ is effectief. Want welke vacaturesite levert nu de juiste kandidaten? Wij weten precies waar je moet zoeken voor de juiste kandidaat.

Door innovatieve meetgegevens weten we hoe de verschillende vacaturesites presteren en waar kandidaten zoeken. En dat delen we graag met je.

Voordelig We adviseren altijd een pakket met een combinatie van generieke en specifieke ’niche’-sites. Wij hebben aantrekkelijke afspraken kunnen maken met de vacaturesites. Bovendien is het vinden van een kandidaat via VONQ al snel vele malen voordeliger dan via een werving- en selectiebureau.

Eenvoudig We nemen je een hoop werk uit handen. Bij VONQ vul je eenmalig in wat je zoekt en wij zorgen ervoor dat de vacature binnen één werkdag online staat. Je hoeft je dus niet bij iedere vacaturesite opnieuw aan te melden en geloof ons: dat scheelt tijd.

Adresgegevens

VONQ BV
Westblaak 175
Rotterdam, Zuid-Holland
http://www.vonq.nl
010 2014 800

Wil je gebeld worden?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en VONQ BV neemt z.s.m. contact met je op.

Naam:
Telefoon:
 
3 Vacatures van VONQ BV

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door VONQ BV.

 • Facilitair Manager

  Plaatsingsdatum: 30-12-2021
  Plaats: Dordrecht
  Dienstverband: Vast contract

  Facilitair Manager (M/V) Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? In deze uitdagende en afwisselende functie ben jij verantwoordelijk voor de facilitaire taken voor alle bedrijven binnen Amega. Ben je...

  Topbaan
 • Business Consultant Operations

  Plaatsingsdatum: 23-12-2021
  Plaats: Rotterdam
  Dienstverband: Vast contract

  Display Operational excellence! Play a powerful role in delivering the digital and organizational transformation that will equip our logistics company for the future Samskip is launching a company-wide strategic...

  Topbaan
 • Manager Data, Analytics and Reporting (Finance)

  Plaatsingsdatum: 25-11-2021
  Plaats: Enkhuizen
  Dienstverband: Vast contract

  What are you going to do? As our Manager Data, Analytics & Reporting (new position) you will lead the implementation of Data Governance, Reporting and Analysis for the Finance function with a global scope. You have a...

  Topbaan

ManagementVacaturebank.nl - Nieuwe management vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe management baan of nieuwe collega's? Op de ManagementVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ManagementVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank